Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(39)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(39)
    • 5 Gwiazda(36)
    • 4 Gwiazda(2)
    • 3 Gwiazda(0)
    • 2 Gwiazda(0)
    • 1 Gwiazda(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/01/2024

    Delivery on the sixth working day, goods undamaged, stored in two packages. Device exactly as described, tested. It meets the parameters 100%. At a load of 700W, the fans are noisier. They are not active at low load. I am very satisfied with the device, despite the fact that it is not certified for Europe. I recommend it, you won't regret it. Team Banngood, thank you.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2023

    Dobrze.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2024

    Bardzo dobra stacja energetyczna. Szkoda, że nie ma do tego aplikacji, ale w tej cenie zapewnia wystarczającą obsługę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2024

    Изглежда наред.Ще видим,как ще се представи на теста.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2023

    ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • David
    IT
    21/09/2023

    Jako fotograf podróżniczy odbyłem kilka ciekawych podróży, w których nie miałem miejsca na ładowanie akumulatorów. Na szczęście ta elektrownia przyszła mi na ratunek i pomogła mi w kilku wyprawach kempingowych/fotograficznych. Używałem go do ładowania wielu aparatów fotograficznych, telefonów, a nawet baterii pełnowymiarowego laptopa, a wszystko to za pomocą jednego ładowania z tej potężnej elektrowni. Oczywiście, pozwól mi kontynuować: Ten power bank był dla mnie przełomem w grach jako fotografa podróżniczego. Jest kompaktowy i lekki, dzięki czemu łatwo go nosić w moim plecaku i ma dużą pojemność, która może trwać przez wiele dni. Oszczędziło mi to niezliczoną ilość razy, kiedy znalazłem się w odległych miejscach bez dostępu do elektryczności. Nie tylko ma wiele portów wyjściowych, co pozwala mi na jednoczesne ładowanie wielu urządzeń, ale także obsługuje szybkie ładowanie, co ma kluczowe znaczenie, gdy jestem w podróży i muszę szybko uzupełnić baterię moich urządzeń. To znacznie poprawiło moją wydajność i produktywność podczas moich podróży. Spokój ducha, który przychodzi ze świadomością, że mam niezawodne źródło zasilania dla mojej elektroniki, jest bezcenny. Pozwoliło mi to uchwycić zapierające dech w piersiach chwile, udokumentować moje przygody i pozostać w kontakcie z publicznością i bliskimi w domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten bank mocy stał się istotną częścią mojego sprzętu i gorąco polecam go każdemu fotografowi podróżnemu lub każdemu, kto często potrzebuje przenośnego rozwiązania do ładowania.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2023

    Powerstation to najlepszy zakup, jaki zrobiłem w tym roku! Jakość wykonania jest niesamowita dzięki naprawdę dobrej pojemności, ultra szybkiemu czasowi ładowania i spójnej wydajności. Zwłaszcza kompaktowy rozmiar jest naprawdę dobry. Jest to prawdopodobnie również najbardziej kompaktowy i kształtowy, jaki kiedykolwiek widziałem. Jest również dobry do konserwacji, wczoraj użyłem go do usunięcia starej naklejki na zewnątrz budynku mieszkalnego z parowcem . (600W watersteamer używany do usuwania brudu lub usunąć wąsy w tkaninie). Po prostu niesamowite, jak łatwo ta stacja zasilająca może zasilać urządzenia o mocy 600W (działa prawdopodobnie przez 1 godzinę). Pojemność spada bardzo nisko do 7-8%, a następnie nagle wyłącza się do 0% . (prawdopodobnie środek bezpieczeństwa w celu ochrony komórek LiFePo, ponieważ NIGDY nie powinny spaść do bezwzględnego 0%). Wysoce zalecane urządzenie za najostrzejszą cenę, jaką można sobie wyobrazić @230 euro z wysyłką w zestawie! Urządzenia takie jak to kiedyś około 500,00 euro kilka lat temu, nie wiem, jak uda im się wyprodukować i wysłać to za 230 euro, ale tak działa elektronika myślę. Jeszcze lepiej dla tych, którzy potrzebują 220V na zewnątrz i dłuższych podróży lub po prostu konserwacji za pomocą urządzeń elektronicznych w miejscu, w którym nie ma gniazdka elektrycznego. Co również jest niesamowite, jest to, że powertation ma wszystkie połączenia, które chcesz, czy trzeba więcej, po prostu podłączyć multiplikator portu (dla przykładu USB). Miejmy nadzieję, że Powdeom utrzyma tę cenę tak, jak jest teraz. Prawdopodobnie zamówi drugi (do zasilania zapasowego w domu). Ten, który zamówiłem teraz będzie używany do ładowania baterii sprzętu fotograficznego, telefonu i tabletu na miejscu i, oczywiście, przenośny watercooker zamówiłem na Amazon za 25 euro (300W), aby zrobić kawę, herbatę i makaron ramen „w polu". Krótko mówiąc: kup tę maszynę i nie szukaj dalej. Nie będziesz rozczarowany tą ceną, jakością wykonania i ogólną pojemnością!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/12/2023

    Przybył bardzo szybko w podwójnym pudełku. Załadowałem go, mam nadzieję, że działa przez długi czas, jeszcze go nie używałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2024

    Eddig jónak tűnik, számításaim felülmúlta. Tartóssága kiderül majd.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2023

    cenovo toto zariadenie nemá konkurenta.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$7.55
    • US$47.75
    • US$7.16
    • US$11.51
    • US$31.99
    • US$49.50
    • US$89.99
    • US$55.89
    • US$69.99
    • US$1,196.24