Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(33)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(33)
    • 5 Star(29)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • BobVIP4
    CZ
    30/12/2021

    Vše OK. Zboží dorazilo, rychle a kvalitně zabalený. Děkuji

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2022

    Ta bateria jest znamionowa 13Ah na 48V, zgodnie z moim testem z wyładowarką oporową max moc 8Ah, ładowanie przy niskiej 2,5A stawia z powrotem w baterii 7-8Ah. 61% deklarowanych jest bardzo niskie. Z drugiej strony wytrzymała i ładna plastikowa powłoka, dobra kombinacja alu-metal. Łącznie nie więcej niż 2-3 gwiazdki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2022

    Uważaj, połączenia wydają się być wymieniane. Z silnikiem Bafang, kolor kabla zostanie zmieniony i jest to możliwe. Wszystko w płomieniach. Nie stosowano również montażu kabla wewnątrz oprawy. Kablówka wisi na styku.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Dobry produkt. Działa idealnie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2022

    Byłem trochę rozczarowany z 1 pełnego naładowania baterii z kilometrami. Za około 28 km kończy się bateria. Myślałem, że co najmniej 35+ kilometrów. Aby zrobić 35+ droga musi być idealna i tylko prosta

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2022

    Bateria działa dobrze dla mojego 48V 500W TSDZ2, daje mi duży zasięg, mogę osiągnąć około 50 km z nim, co jest szalone, ponieważ jest tylko 624Wh, Jednak dzięki TSDZ2 Czujnik momentu obrotowego jest o wiele bardziej wydajny niż silniki Bafang, które dają pełną moc przez cały czas, zależnie od ustawienia pomocy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2022

    Witam Mam problemy z naładowaniem baterii, gdy podłączam go do baterii mocno iskrzy i nie ładuję

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2022

    Zamówiłem go z TSDZ2. Z Polski przybyła w 5 dni!!! gratulacje!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    Naprawdę dobra bateria.. Jest silny i trwały. Kupiłbym drugi, gdybym potrzebował. Zalecane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2021

    Zarówno akumulator, jak i serwis: w porządku. /Spotkamy się ponownie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$179.99
    • US$458.99
    • US$305.99
    • US$299.99
    • US$499.99
    • US$699.99
    • US$249.99
    • US$289.99
    • US$439.99
    • US$299.99
    • US$629.99
    • US$399.99
    • US$309.99
    • US$319.99
    • US$379.99
    • US$289.99
    • US$429.99
    • US$269.99