Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(21)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(21)
    • 5 Star(18)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/04/2022

    Ładny, mały e-rower. Dobra cena, szybka wysyłka. Polecane. (ang.).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2021

    Otrzymany przedmiot z dwoma zadrapaniami

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2021

    Wielki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2021

    Bardzo dobrze zasugerowałem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2021

    Z moim 1,75 pasuje, ale siodło może być trochę wyżej i sterować. W pełni elektryczny jest miły, ale wtedy bateria jest szybko pusta. Wsparcie jest dobre tylko powinno być więcej niż 3 pozycje na nim. Stand 1 osiąga prędkość do 11 km/h i wynosi 2 18 km/h. Nie możesz jechać 15 km na godzinę, ponieważ w kabinie 1 nie masz wsparcia z prędkością 15 km na godzinę, a w pozycji 2 rower pokonuje 18 km/h, nawet jeśli włożysz trochę mocy. Ale jeśli kupię taki rower znowu to będzie 1 z przekładnią.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2021

    To mój pierwszy zakup z Banggood.com, i jestem bardzo zadowolony, kupiłem 2 e-rowery i zostały dostarczone 10 dni po tym jak zrobiłem zamówienie, Perfect dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2022

    Przesyłka dotarła w ciągu zaledwie 9 dni, w złym stanie. E-Bike miał przebite koło i nie miał górnej śruby. W przeciwnym razie na szczęście ok.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2022

    Produkt jest zachwycony, ale część, w której peddle jest, że łańcuch idzie wokoło jest zgięty i łańcuch ciągle się odrywa! Nie pozwala mi wgrać wideo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2021

    ottimo è arrivato prima del previsto

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 27/06/2021

    Ugoda należna ok. Rower jest naprawdę fajny. Niestety dwa małe uszkodzenia transportowe. Paczka była mocno naprężona.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$799.99
    • US$799.99
    • US$999.99
    • US$1,299.99
    • US$599.99
    • US$639.99
    • US$749.99
    • US$999.99
    • US$899.99
    • US$902.99
    • US$779.99
    • US$1,499.99
    • US$1,399.99
    • US$1,699.99
    • US$2,099.99
    • US$899.99
    • US$1,399.99
    • US$119.99