Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(190)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(190)
    • 5 Star(161)
    • 4 Star(18)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(6)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/12/2020

    Po pierwsze, chciałbym podziękować zespołowi Banggood za powagę jako strony internetowej E-commerce!! Otrzymałem wysublimowany elektryczny rower, dziękuję sklepikarzowi za twoją szybkość i powagę. Karton nie ucierpiał, rower i jego akcesoria są obecne, ogłoszenie jest w języku angielskim, ale dobrze z xiaomi mi9t pro telefon (kupiony na Banggood) i Google tłumaczenie aplikacji, tłumaczenie jest natychmiastowe, Rower jest już załadowany, Opony są napompowane... Mam tylko jedno słowo do powiedzenia: dziękuję kupcowi i Banggoodowi za ten wspaniały prezent świąteczny przed godziną. Powodzenia!!!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 18/07/2021

    Dobra jakość, przydatny rower. Od marca przejechałem z nim ponad 500 km. Przy pełnej prędkości z trybem wspomagania pedałów mogę przejechać ponad 50 km z jednym ładowaniem, nadal pozostając ok. 35%.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • Remko2
    BE
    17/04/2021

    Niubility B14 jest świetnym rowerem za swoją cenę, jestem bardzo zadowolony z niego, 1,65 m i jest w sam raz dla mnie, wysyłki do Belgii w 2 dni z CZ Dzięki wielkie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2021

    Inni spóźniają się pół miesiąca, ale uwielbiam na to czekać. Dziękuję, Bangood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    Świetny do zwiedzania miasta...

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    Ładny rower Przesyłka trwała tydzień. Jeszcze nie próbowałem, ale wygląda i wygląda na lepszą jakość niż się spodziewaliśmy, Nie było narzędzia do pedałów w cenie, nie duży problem, ale trochę irytujący.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2021

    Γρήγορη παράδοση.Ειμαι ευχαριστημένος!

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Dostawa 2 tygodnie do ( Belgia ) Motocykl jest bardzo potężny, wysokiej jakości, super Bright Front Headlight i backlight! Podoba mi się ten rower!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2022

    Bardzo zadowolony z produktu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    Doskonały produkt, jakość' w budowie i wykończeniach, doskonałe opakowanie bardzo dokładne i dowód rozproszonych kurierów. Szybka dostawa i wcześniej niż oczekiwano. (tłumaczone)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$30.99
    • US$59.99
    • US$29.99
    • US$1,359.99
    • US$24.99
    • US$15.99
    • US$1,299.99
    • US$1,199.99
    • US$899.99
    • US$159.99