Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(131)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(131)
    • 5 Star(115)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/12/2020

    Po pierwsze, chciałbym podziękować zespołowi Banggood za powagę jako strony internetowej E-commerce!! Otrzymałem wysublimowany elektryczny rower, dziękuję sklepikarzowi za twoją szybkość i powagę. Karton nie ucierpiał, rower i jego akcesoria są obecne, ogłoszenie jest w języku angielskim, ale dobrze z xiaomi mi9t pro telefon (kupiony na Banggood) i Google tłumaczenie aplikacji, tłumaczenie jest natychmiastowe, Rower jest już załadowany, Opony są napompowane... Mam tylko jedno słowo do powiedzenia: dziękuję kupcowi i Banggoodowi za ten wspaniały prezent świąteczny przed godziną. Powodzenia!!!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    Ładny rower Przesyłka trwała tydzień. Jeszcze nie próbowałem, ale wygląda i wygląda na lepszą jakość niż się spodziewaliśmy, Nie było narzędzia do pedałów w cenie, nie duży problem, ale trochę irytujący.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    Rower przybył w 6 dni roboczych idealny we wszystkich i pracy, nawet aplikacja, która natychmiast podłączył i skonfigurował, ale rama prezentowana tylko z małą rysą w pobliżu stojaka myślę, że ze względu na rzut wystąpił w transporcie. Na chwilę obecną jestem bardzo zadowolony z zakupu i wysyłki tak szybko.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    Bardzo dobry stosunek jakości do ceny. W tej chwili zdałem sobie sprawę z 70 km z motorem bez żadnych obaw. Dla tych, którzy mogą być zainteresowani stworzyłem wideo na Youtubie, aby pomóc rozwiązać problem wyświetlania baterii na wyświetlaczu roweru, jak również odblokować prędkość roweru. +: Bardzo dobra autonomia Dobra moc raz niepohamowana Poczucie jakości całości / Pierwotny Puszyste siodło Światła wyraźnie widoczne Punkty, które mogą poprawić motor: Zdejmowana bateria Koła 20" Zapalniczka (26,5KG bez zmian!) Dlaczego nie zintegrowane sygnały skrętu Zadowolona z mojego zakupu mam nadzieję, że będzie trwała:)

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • Remko2
    BE
    17/04/2021

    Niubility B14 jest świetnym rowerem za swoją cenę, jestem bardzo zadowolony z niego, 1,65 m i jest w sam raz dla mnie, wysyłki do Belgii w 2 dni z CZ Dzięki wielkie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    Wytrzymały rower, z dobrą mocą, bardzo mały po złożeniu. Z kluczem i dobrymi światłami. Pozostaje tylko podłączyć aplikację i odblokować Przybyli w ciągu tygodnia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2021

    Bateria jest pusta Ehen Ładowarka jest podłączona jest nie ładuje światła ładunkowego pozostaje Green.Proszę podać nową baterię Pozdrawiam Jürgena Anackera.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    Doskonały produkt, jakość' w budowie i wykończeniach, doskonałe opakowanie bardzo dokładne i dowód rozproszonych kurierów. Szybka dostawa i wcześniej niż oczekiwano. (tłumaczone)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    Hi, I have received an order but there were some scratches on it, one of them was a real scratch. see attached pictures

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2021

    Γρήγορη παράδοση.Ειμαι ευχαριστημένος!

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft202 783
    • Ft209 120
    • Ft221 794
    • Ft373 884
    • Ft380 221
    • Ft237 637
    • Ft348 536
    • Ft285 165
    • Ft252 212
    • Ft177 435
    • Ft823 817
    • Ft258 233
    • Ft247 143
    • Ft205 952
    • Ft475 277
    • Ft396 064
    • Ft313 682
    • Ft345 367