Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(21)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(21)
    • 5 Star(18)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/08/2022

    Bardzo wytrzymały i ciężki skuter, który daje bardzo imponujące poczucie jakości, po prostu widząc go. Świetny system składania z bardzo bezpiecznym mechanizmem, duży wyświetlacz ze wszystkimi informacjami, bardzo przyjazna dla użytkownika aplikacja z wygodną funkcją blokady. Po pierwszej jeździe mogę potwierdzić, że jest to bardzo stabilny skuter, a w rzeczywistości szerokie koła o średnicy 10 cali i 3 cali grubości są doskonałym substytutem systemu zawieszenia, Bardzo wygodny pokład 17cm, który daje możliwość utrzymywania stóp jeden obok drugiego. Nie zrobiłem pełnego testu zasięgu, ale nie byłoby problemu z jazdą po mieście. Jedynym minusem jest koparka, która jest przymocowana pod pokładem i może dotknąć ziemi podczas jazdy w terenie - może przyjść z alternatywną opcją wymiany (jak to robią producenci samochodów) w celu wyeliminowania tego problemu. Szybka wysyłka nie jest czymś nowym dla Banggood, więc nie dziwię się tutaj, jakość Navee N65 jest oczywista w związku z Xiaomi dobrze znany dotyk. Świetny stosunek jakości do wartości pod względem specyfikacji, być może najlepsza opcja dostępna na świecie w tej chwili i bardzo zadowolony klient, ja, do tego zakupu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2022

    Dostałem go wczoraj, jadę z nim około 7 km. Nie ma problemu, wszystko w porządku Niektóre problemy z dostawą, ale zostały rozwiązane. Zajęło to 10 dni, zanim go otrzymałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2022

    Wow, wow, wow, wow, wow

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2022

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2022

    Bardzo nieugięty. Najlepsza jakość!!! (ang.) Jestem bardzo szczęśliwy. Szybka wysyłka i bardzo bezpieczna pakowaczka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2022

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2022

    Bardzo dobre i mocne.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 15/08/2022

    Navee N65 to świetny skuter z potężnym silnikiem. Ma duże i szerokie opony z bieżnikiem terenowym. Masz dużo miejsca na pokładzie, nawet z dużymi stopami. Mechanizm składany jest świetny, więc to bardzo duży skuter jest bardzo mały. Waga jest wysoka, ale odpowiednia dla wydajności. Stojak jest zamontowany nieco nisko, co wpływa nieco na możliwości off-roadu. Ale poza tym, to świetna zabawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2022

    Bardzo dobry, ale przyszedł z kołami sflaczały, więc nadmuchuj je, zanim go złapię

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2022

    Nie tylko usatysfakcjonowany Mają deb Navee M65 obecnie od ok. 1 tydzień i dlatego, że jest tak fajnie, jechaliśmy 112 km w górę. Mój wniosek do tej pory: za pieniądze top skuter, bardzo wytrzymały i bardzo dobry w wytrzymałości lub. W bardziej górzystych obszarach. Silnik 500W jest w rzeczywistości dość schludny, wyświetlacz jest łatwy do odczytu i informacji, co może być poprawione jest dość niski stojak zamontowany, tutaj trzeba używać w terenie lub. Uważaj na krawędziach chodnika, żeby nie utknąć i nie rozerwać straganu! Zobaczmy, możliwe, że Navee znów się poprawi i zaoferuje nieco lepszą część zamienną. Przetwarzanie wszystkich komponentów tylko TOP, przyspieszenie, zwłaszcza w biegu 1 i 2 trochę powolne, ale kiedy już się do niego przyzwyczaisz, już ok. Jeśli chodzi o zasięg, możliwe 65 km jest oczywiście zbyt wysokie, ale z moim 89 kg z jazdy mieszanej (i nieco pagórkowaty teren) to wciąż wystarczyło na nieco poniżej 42 km. A ponieważ to było tylko przy pierwszym ładowaniu, kto wie, może bateria będzie jeszcze trochę lepsza. W każdym razie jestem całkowicie zadowolony i za pieniądze skuter jest urządzeniem TOP. Jedynym słabym punktem jest nisko zamontowany stojak i dość wysoka waga, więc kto szuka skutera, który chce nosić ze sobą, jest niewłaściwy z tym modelem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$1,099.99
    • US$299.99
    • US$619.99
    • US$999.99
    • US$249.99
    • US$799.99
    • US$699.99
    • US$589.99
    • US$569.99
    • US$429.99
    • US$1,399.99
    • US$303.99
    • US$799.99
    • US$3,349.99
    • US$629.99
    • US$2,339.99
    • US$1,449.99
    • US$1,429.99