Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(166)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(166)
    • 5 Star(132)
    • 4 Star(23)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/12/2021

    Otthoni használatra olcsó húzódzkodó. 1 hét alatt megjött a termék. kicsit mozog használatkor. Én 103 kg vagyok , de bírja a vas. köszönöm

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2022

    Λοιπόν παιδιά, δεν περίμενα καθόλου το μηχάνημα αυτό να είναι πραγματικά τόσο ανθεκτικό. Είμαι ύψος 181 και βάρος 110 κιλά. Το μηχάνημα δεν έχει κανένα πρόβλημα. Κάνω βυθίσεις στο δίζυγο και προσπαθώ να κάνω έλξεις στο μονόζυγο και με αντέχει μία χαρά. Τα δύο λάστιχα που έχει μπορεί κάποιος να τα αγκίστρωσει είτε πάνω είτε κάτω στις υποδοχές, και να κάνει πληθώρα ασκήσεων για στήθος πλάτη ώμους. Υπάρχουν επίσης ανταλλακτικά λάστιχα με γάντζους και λαβές στο εμπόριο, ακόμα καλύτερα. Με τα λάστιχα καθως τραβας, σε κάποιες ασκήσεις μπορεί το μηχάνημα να αρχίσει να ταλαντεύεται από την πίσω μεριά. Το πρόβλημα αυτό το έλυσα βάζοντας δύο Βάρη στα πίσω πόδια όπως βλέπετε στην εικόνα. Το λάστιχο μπορεί να τοποθετηθεί είτε πάνω είτε κάτω και στη μέση ακόμα που δεν έχει άγκιστρα, αν το κάνεις ένα γύρο με το γατζο, δηλαδή όπως φαίνεται στην εικόνα. Συσκευασία και παράδοση στην πορτα απο ΑCS μια χαρα. Συναρμολόγηση δεν είναι δύσκολη, τα γράμματα είναι στα κινέζικα αλλά έχει αριθμούς και μοιάζει με τις οδηγίες από τα έπιπλα του ΙΚΕΑ.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2022

    Świetne narzędzie do wydostania się, jak dotąd tylko krótko pytałem, ale to było bardzo ważne. Świetne narzędzie do ćwiczeń, dla początkujących, którzy nie chcą niepotrzebnie wywiercić otworów w ścianie jest to świetna opcja. Bezkonkurencyjna cena i wysoka jakość w tej cenie. Dostawa z Czech trwała mniej niż tydzień i była bezpłatna (GLS). Powierzchnia poręczy i trapezu jest łatwa do uchwycenia, po prostu grubość. Gorąco polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2022

    Ponieważ cena jest świetna, jest trochę lekka i kiedy podciągam nie jest w 100% stabilny, ale jak mówię za cenę, którą płacisz, można zrobić każde ćwiczenie chcesz!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2022

    Produkt bardzo dobrej jakości. Jestem bardzo zadowolony z zakupu i polecam każdemu kto lubi ćwiczyć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2022

    Narzędzie jest bardzo dobre, metal całkiem dobre Aby kupić ponownie po tej cenie ✌️👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2021

    Po prostu to poskładałem. Klucz był prawie bezużyteczny i wymieniłem go na niego w połowie. Wygląda na całkiem mocnego. I nie rusza się poniżej moich 90 kg. Guma jest właściwie bezużyteczna. Guma do rozciągania jest bezużyteczna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2021

    Ważę prawie 95 kg i działa dobrze w tej chwili

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2022

    Bardzo mi się podobało!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2022

    Idealny widok na jedzenie w domu. To jest dobre na domowe treningi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$298.99
    • US$43.88
    • US$29.99
    • US$54.27
    • US$75.99
    • US$84.99
    • US$64.99
    • US$30.99
    • US$32.99
    • US$19.99
    • US$49.44
    • US$59.99
    • US$49.99
    • US$199.99
    • US$59.99
    • US$49.99
    • US$46.99
    • US$59.99