Opinie klientów

4.8 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(71)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(71)
    • 5 Star(58)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/03/2021

    To było moje pierwsze zamówienie czegoś tak dużego, zwykle nie jest większe niż pudełko po butach. Wygląda na to, że paczka przeszła ciężką podróż, ale to nie było coś delikatnego i wszystko było w porządku. Pozycja jest jak wspomniano. Byłem zdumiony, jak łatwo było go złożyć, narzędzia i śruby są zawarte z dobrą książką instrukcji.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    Na zdjęciach produkt wygląda na stabilniejszy jest o wiele tańszy na ebay Bardziej odpowiedni dla kobiet ważę 100 kg i martwię się, czy to mnie trzyma z dala od ceny nie ma na co narzekać. Za długi czas dostawy. Produkt porysowany przybył.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2021

    Szybko dotarł na Bliski Wschód. Trochę krótszy niż się spodziewałem, ale mimo to dobrze wykonany i dość łatwy w instalacji. Duża cena produktu & bezpłatna wysyłka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2021

    Bardzo szybka dostawa z CZ, dobrze zapakowana, tylko 4 dni do Polski. Doskonały stosunek ceny do jakości, trochę wąska szerokość, ale ogólnie dobra, tylko instrukcja CN, znalazłem przydatny film z tym samym modelem: https://www.youtube.com/watch?v=rPXrS4nfuK8

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2021

    This is the second one. It arrived to Greece at a surprisingly fast time (8days). The build quality is great for the cost and it can easily cope with a 100 kilos load. There can be a slight shaking on some exercises but it is not much of problem. I haven't understood the use of the overhead handles but other than that there are lots of exercises that you can do with it. Only drawback is the messy manual that makes the assembly a little difficult. If you are cautious though you will not need more than 40 minutes. The are problem is the packaging that could have been better. Along with the mediocre courier services it ended up quite damaged. There was a screw missing on the second I bought due to that fact. I mainly blame the delivery company though. Great value for money

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2021

    Artykuł dobrze wykonany, trwały i stabilny prawo Doskonałe ułożenie śrub za pomocą środków w opakowaniu, które pomogą Ci w montażu. Zobacz zdjęcie Zalecane Czas wysyłki: prawie 2 średnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    Do Grecji zajęło około dwóch miesięcy. Opakowanie jest przyzwoite. Kiedy go ustawię i zacznę używać, dokonam dodatkowego i bardziej dokładnego przeglądu

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Παρέλαβα χωρίς καθυστέρηση. Η συσκευασία ταλαιπωρημένη αλλά το προϊόν φαίνεται οκ. Θα επανέλθω όταν το στήσω.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    el aparato está muy bien pero vino con una almohadilla rajada. por lo demás perfecto

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2021

    Więc masz to w środku??? Dobra robota!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9,253
    • Ft30,541
    • Ft9,253
    • Ft24,679
    • Ft7,124
    • Ft5,088
    • Ft5,242
    • Ft3,082
    • Ft24,679
    • Ft357,576