Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(42)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(42)
    • 5 Star(34)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/04/2021

    spedizione molto rapida, la bici risulta robusta ma anche molto bella, arriva già montata, occorre solo montare i pedali.Fatto un primo giro di prova tutto ok, il motore molto sprint aiuta tantissimo! abitando in un centro storico ho potuto notare che è molto confortevole anche nel capitolato, i freni ed il cambio mi sembrano registrati bene pronti per partire da subito. le uniche perplessità sono per la scelta di tenere i cavi a vista cosa che la rende un po vulnerabile,ma sopratutto per la mancanza di una chiave che disconnetta l'alimentazione della batteria quando la si parcheggia praticamente chiunque può avviare l'alimentazione della bici dal piccolo controller sul manubrio e partire. Per il resto a mio parere un ottima bici e soprattutto in regola con le normative italiane del motore da 250W

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2021

    Kupiłem ten rower, jeszcze go nie wypróbowałem, ale moja krytyka jest w międzyczasie w transporcie, rower dotarł już zdrapany, i szczerze mówiąc po wydaniu prawie 700 euro nie sądzę, że jest najlepszy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2021

    Motocykl j bardzo dobre światło i może wytrzymać przełącznik do jednego ładunku naprawdę wiele 80 km wszystko, ale zależy od wagi osoby i rodzaju podróży.Żona jest bardzo zadowolona 👌👌👌👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2021

    To było tylko 5 dni po tym jak zapłaciłem. Tylko kolor był inny, bo zamówiłem czarny, a dostałem biały..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2021

    bardzo dobrej jakości tak piękny rower kocham go polecam zadowolony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2021

    Doskonały rower! Złożyłem zamówienie 3 maja i dostałem moje Fiido 10 maja. I był w stanie śledzić mój pakiet od początku do końca. Teraz moje codzienne dojazdy stały się o wiele łatwiejsze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2021

    Doskonały rower, solidna jazda, przybył bez żadnych zadrapań i zapakowany jako zasada sztuki. Przybył wcześniej niż się spodziewaliśmy. Po prostu zamontowany, trzeba dostosować trochę hamulców i jest gotowy do odlotu, doskonały silnik. Porady

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2021

    Słabe hamulce. Po 10 km od deformacji życia. Dobry silnik i podwozie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    consegnata un ora fa Al momento l ho provata mi e piaciuta ho fatto sei km tutto bene

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2021

    Naprawdę piękna, przybyła idealnie zapakowana bez zadrapania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$12.99
    • US$33.48
    • US$19.99
    • US$699.99
    • US$19.99
    • US$1,599.99
    • US$379.99
    • US$22.16
    • US$153.29
    • US$204.99