Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(81)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(81)
    • 5 Star(60)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/02/2022

    Il mercato delle e-bikes offre una infinità di modelli con varianti tecniche, qualitative e di prezzo. In questa giungla, in cima alla classifica si colloca, senza ombra di dubbio, come e-bike migliore in rapporto alla qualità-prezzo, la fantastica Laotie D4s pro. Prezzo bassissimo per questa bici elettrica. Ritengo che nessuna e-bike attualmente sul mercato abbia un rapporto qualità-prezzo che la possa superare o eguagliare. Ottima autonomia, forza e funzioni. Eccellenti i materiali. Manca forse di qualche dettaglio, ma a pochi euro ho integrato io la bici arricchendola di optionals che ritengo utili. Per chi non vuole spendere una fortuna e vuole un prodotto di qualità, questa è la e-bike da comprare.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2022

    Rower przyjechał 1 dzień przed oczekiwaną dostawą, szalony stosunkowo w dobrym stanie obecny tylko 2 otwory, które na szczęście nie porysować lub wgniecić rower. Jeśli chodzi o motocykl, to jest w porządku, chociaż musiałem nadmuchać tylne koło i nie rozumiem, dlaczego pojawił się z wyświetlaczem poza zdjęciami i recenzjami w sieci. Ważę 108kg i mam 191 wzrostu, a rower muszę powiedzieć, że trzyma mnie dobrze, dobre siedzenie nie doskonałe.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2022

    I received the cycle but I have not received any receipt. I don't have any proof that I have bought it. Al least seller could have sent cycle with receipt. however cycle was delivered in 3 days. very fast service. I found packet was damage and little bit scratch on it.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2022

    Hemos comprado mi novio una y yo otra bicicleta, la de él ha llegado perfecta la mía no, he recibido la bicicleta muy rápido, la entrega ha sido 2 días antes de lo previsto y te informan en todo momento por donde va, pero ha llegado rallada, el paquete tenía varios golpes del traslado y una rallada, venía un tornillo suelto que no sabemos de donde es y le falta el catadioptrico, estoy a la espera de la respuesta de la empresa, nunca hemos comprado aquí y espero respondan bien ya que es un valor importante el que se paga para que el producto llegue así

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2022

    Zamówiłam go 13 marca, a dotarłam 17 marca, 3 dni przed prognozą. W ciągu 4 dni jest świetnie! Po rozpakowaniu widoczne są drobne zadrapania, ale nic poważnego. Zmontowałem i zacząłem dopasowywać części. Ten rower nie jest jeszcze w pełni gotowy do jazdy, gdy przyjedzie, wymagane są dodatkowe ustawienia. Szprychy muszą być dokręcane, hamulce i przekładnia muszą być regulowane. Ogólna jakość jest dobra. Przekładnia jest dokładna i nie mam problemu z hamulcami po 1 dniu użytkowania. Posiada wygodną pozycję do siedzenia. Rower toczy się ładnie i można go łatwo utrzymać z prędkością 18 km / h bez asystenta pedału. Na razie uważam asystenta pedała za dziwne, ale mam nadzieję, że się później przyzwyczaję. Łatwo jest złożyć rower, ale waży. Jak to mówią, zawiera materiał. Dla mnie jest to pozytywna rzecz. Mogę powiedzieć więcej po 1 miesiącu stosowania. Ogólnie rzecz biorąc, podoba mi się rower na żywo, mam nadzieję, że będzie to trwały i niezawodny produkt. Niektóre negatywy: Nie mogę odblokować ograniczenia prędkości, a wyświetlacz nie pokazuje odległości. Nie ma żadnego licznika. Nie otrzymałem żadnych faktur ani pokwitowań za rower, aby udowodnić, że jest mój, jak również w przypadku jakichkolwiek problemów z gwarancją.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2022

    todo bien la logística perfecta , la bici le cuesta mucho ayudar tienes que pedalear más que otras bicis ... quizá estoy acostumbrado al bicing y son muy muy distintas veremos si dura.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2021

    Kupiłem ten rower, jeszcze go nie wypróbowałem, ale moja krytyka jest w międzyczasie w transporcie, rower dotarł już zdrapany, i szczerze mówiąc po wydaniu prawie 700 euro nie sądzę, że jest najlepszy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2021

    Motocykl j bardzo dobre światło i może wytrzymać przełącznik do jednego ładunku naprawdę wiele 80 km wszystko, ale zależy od wagi osoby i rodzaju podróży.Żona jest bardzo zadowolona 👌👌👌👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2022

    Ottimo rapporto qualità/prezzo. Altre bici simili costano più di €$ 1000 Ho 2 Fiido DS4, la normale e la PRO. Questo ha il vantaggio della pompa dell'aria e lo svantaggio del pannello senza contachilometri. Consegna in 5 giorni, imballo integro.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2022

    Jak odblokować prędkość do 35 kmh, próbowałem wszystkiego, jak naciśnij przycisk i pociągnij przycisk i naciśnij Power, ale tylko E2 będzie pokazany. Mam też nacisnąć oba botton na wyświetlaczu, ale żadnej reakcji.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$699.99
    • US$1,499.99
    • US$1,669.99
    • US$1,399.99
    • US$1,499.99
    • US$1,499.99
    • US$1,429.99
    • US$2,029.99
    • US$779.99
    • US$1,349.99
    • US$1,169.99
    • US$1,149.99
    • US$639.99
    • US$829.99
    • US$1,459.99
    • US$1,499.99
    • US$1,399.99
    • US$999.99