Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(18)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(18)
    • 5 Star(13)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/02/2021

    Bardzo dobre dzięki bangood ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2021

    Super rower, jeśli będę mógł. Polecam go wszystkim. Super, jeśli uda mi się go znaleźć. Chcę się z tobą zobaczyć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2021

    Ten rower jest idealny do tej pracy i nie mógłbym być bardziej szczęśliwy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2021

    Wydaje się bardzo dobry, ale był pęknięcie w wyświetlaczu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    ebike jest przyjechany z przednią lampą

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • xkorov
    GR
    15/02/2021

    Przyszedł w 10 dni zgodnie z obietnicą z Polski, jednak opakowanie nie chroni w pełni rower, jak jeszcze raz mam standardową rysę na lewym widelcu (otrzymali więcej niż jeden). Kolejnym problemem była źle zamontowana kolumna kierownicy (przekładnia nie była prosta po ustawieniu). Sam rower jest rebrandingowany Samebike 20lxvd30, działa dobrze i jest akceptowalnej jakości, mimo że PAS nie ma poziomów. Samebike powinien zmienić wał korbowy na 52 zęby, ponieważ silnik może łatwo wyprzedzić pedałowanie, a po 20 km/h będziesz pedałował w próżni. Czas pokaże trwałość.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    I recived the bike, it's look like perfect exactly as i wait for. The delivery take a little bit more time but may be possible when it has a so long time travel. No damege, engine, gear, brekes and and olso lightsbattery work good .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2021

    Naprawdę ładny rower myślałem, że jest mniejszy, ale byłem naprawdę zaskoczony, muszę przyznać, że podręcznik jest bezużyteczny.Ale jestem naprawdę zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2021

    Zbyt proste, programy nie są wyjaśnione. Przednie koło zostało zdemontowane w zestawie, nie ma wytłumaczenia dla zainstalowania przedniego koła i regulacji hamulca tarczowego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Zajęło to 45 dni. Ale tak długo mnie zacytowali. Mieli rację co do pieniędzy. Motocykl jest w porządku. Ważę 200 funtów i osiągam maksymalnie 15.5 mph. Jak na kogoś mniejszego. Dlatego kupiłem go dla żonki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 150
    • Ft252 242
    • Ft48 333
    • Ft346 833
    • Ft7 879
    • Ft5 095
    • Ft154 497
    • Ft356 293
    • Ft145 038
    • Ft315 303