Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(59)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(59)
    • 5 Star(45)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • GigiWa
    IT
    14/12/2021

    Perfekcyjna obsługa produktu i dostawy

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2022

    Produkt przybył szybko, niektóre problemy z płatnością, ale obsługa klienta była sprawna i punktualna w odpowiedzi. Rower jest piękny, funkcjonalny i wygodny. Używam go codziennie, aby dostać się do pracy i jestem zadowolony z zakupu. Jedyną bolesną uwagą jest to, że 80 km w trybie wspomagania pedałów jest mirażem, między światłem, ciężarem i wiatrem, nie możesz przejechać więcej 50 km naładowaniu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2022

    Motocykl przyjechał wcześniej niż się spodziewaliśmy poważny sprzedawca tylko problem przyjechałem rower wgnieciony i zniszczony a pudełko trochę zniszczone

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2022

    Rower naprawdę fantastyczny w jakości i w użyciu.La bardzo polecam, tylko trochę zaniedbać broszurę instruktażową, dla reszty Top

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2022

    Bardzo ładny rower na początku akumulator nie jechał, ale po wysłaniu nowego, a teraz idzie świetnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2021

    Super rower, jeśli będę mógł. Polecam go wszystkim. Super, jeśli uda mi się go znaleźć. Chcę się z tobą zobaczyć.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2022

    la bici e arrivata in solo 7 oggi spedizione velocissima complimenti lo montata e tutta perfetta grazie bici molto bella

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2022

    Dobra jakość, nic nieuszkodzone, szybka dostawa, ale super

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2022

    ciekawi mnie jak go przyspieszyć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2022

    Jeszcze nie wiem, czy działa, ale wygląda dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$11.99
    • US$12.99
    • US$1,519.99
    • US$300.75
    • US$12.99
    • US$28.86
    • US$61.20
    • US$50.81
    • US$12.60
    • US$45.14