Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(28)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(28)
    • 5 Star(26)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/04/2021

    bellissima!!!!! il problema è che lo stesso giorno in cui è arrivata ( un po' ammaccata però vabhe) ho fatto circa 10 km e di colpo ha iniziato a spegnersi durante la guida fino ad arrivare che il motore non si azione più. batteria al 75 % adesso aspetto l'assistenza e vediamo per ora posso dare 2 stelle solo per questo difetto pooi di vedrà. ps.arrivata in 4 giorni e questo é fantastico!!!

    Komentarze (15)
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2021

    bonjour j'ai bien reçu le vélo laotie mais j'ai constaté que l'écran d'affichage était casse merci une réponse et le carton avec 2 coups cordialement

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    Articolo arrivato con cartone danneggiato/bucato, mancano bulloni per fissaggio ruota anteriore e la parte della strumentazione manubrio é tutta graffiata, chiedo rimborso

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2021

    Fantastyczny rower z absurdalną parą i autonomią, jak stwierdzono

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2021

    Przybył w ciągu kilku dni, wszystko idealne, wygodne, piękne i szybkie, fatbike gorąco polecam.

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2021

    i just buy this bike last week i try it and i found that the high speed limit it's just 30km/h and the battery is going down fast i can say that the only mistake on this bike it's the battery ( the photo is after 4 day of charge )

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2021

    Po kilku km użytkowania na wyświetlaczu pojawił się E10 i rower przestał działać, nie oznacza już km i po 10 minutach się wyłącza

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2021

    Ich bin bis jetzt total begeistert. Habe es seit 6 Wochen, 200 km gefahren, macht richtig Spaß.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2021

    Leider ist Scheinwerfer kaputt. Leuchtet nur die Hälfte und das Licht wackelt. Kundenservice hat bis jetzt nicht reagiert.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Fantastyczny rower. Najlepszy ze stosunku jakości / ceny. Superiroe. Szokująca pociecha. Lżejszy, mocniejszy i szybszy od Fiido M1 250W. Z regulowaną wysokością kierownicy wydaje się być na Harley Davidson. Totalnie zakochany! Wielkie podziękowania dla chłopaków z Bangood 🙏

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft827 533
    • Ft302 366
    • Ft381 937
    • Ft286 452
    • Ft900 738
    • Ft324 646
    • Ft668 392
    • Ft254 305
    • Ft318 280
    • Ft210 064
    • Ft604 735
    • Ft217 384
    • Ft413 765
    • Ft477 422
    • Ft350 108
    • Ft420 131
    • Ft350 108
    • Ft7 636