Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(30)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(30)
    • 5 Star(28)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/04/2021

    bellissima!!!!! il problema è che lo stesso giorno in cui è arrivata ( un po' ammaccata però vabhe) ho fatto circa 10 km e di colpo ha iniziato a spegnersi durante la guida fino ad arrivare che il motore non si azione più. batteria al 75 % adesso aspetto l'assistenza e vediamo per ora posso dare 2 stelle solo per questo difetto pooi di vedrà. ps.arrivata in 4 giorni e questo é fantastico!!!

    Komentarze (15)
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2021

    bonjour j'ai bien reçu le vélo laotie mais j'ai constaté que l'écran d'affichage était casse merci une réponse et le carton avec 2 coups cordialement

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    Articolo arrivato con cartone danneggiato/bucato, mancano bulloni per fissaggio ruota anteriore e la parte della strumentazione manubrio é tutta graffiata, chiedo rimborso

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2021

    Przybył w ciągu kilku dni, wszystko idealne, wygodne, piękne i szybkie, fatbike gorąco polecam.

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2021

    Fantastyczny rower z absurdalną parą i autonomią, jak stwierdzono

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2021

    i just buy this bike last week i try it and i found that the high speed limit it's just 30km/h and the battery is going down fast i can say that the only mistake on this bike it's the battery ( the photo is after 4 day of charge )

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2021

    Ich bin bis jetzt total begeistert. Habe es seit 6 Wochen, 200 km gefahren, macht richtig Spaß.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2021

    Leider ist Scheinwerfer kaputt. Leuchtet nur die Hälfte und das Licht wackelt. Kundenservice hat bis jetzt nicht reagiert.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2021

    Po kilku km użytkowania na wyświetlaczu pojawił się E10 i rower przestał działać, nie oznacza już km i po 10 minutach się wyłącza

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2021

    100%

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$999.99
    • US$1,989.99
    • US$1,279.99
    • US$1,559.99
    • US$739.99
    • US$799.99
    • US$1,179.99
    • US$699.99
    • US$899.99
    • US$749.99
    • US$1,599.99
    • US$1,589.99
    • US$999.99
    • US$1,459.99
    • US$1,129.99
    • US$1,429.99
    • US$1,070.78
    • US$35.99