Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(16)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(16)
    • 5 Star(14)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/03/2021

    Dobry 👍

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2021

    As expected! So fast delivery, in 6 days was here. Excellent bike with high quality! Only one gift gear. Doesn't like so much the box of the charger. Thank you so much Banggood !!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/05/2021

    Nie spodziewałem się, że dostawa będzie tak wcześnie, jak oszacowano. Moja żona uwielbia e-rower. Prawie 5 gwiazdek, ponieważ tylny błotnik nie jest prawidłowo zainstalowany. Błotnik szczotkuje oponę. Naprawiłem go obracając podpórkę, bo druga jest dłuższa od drugiej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2021

    To uproszczony rower, który pozwala każdemu przejechać przez drogę i Sanpietrinos. Podczas pierwszego biegu próbowałem skoczyć w powietrze i wszystko poszło dobrze. Wolę używać silnika elektrycznego niż pedałów. Możesz go używać jak wolniejszego motocykla. Dzięki Banggood za ten anachroniczny rower.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2021

    Produkt dotarł nieuszkodzony, chociaż opakowanie zewnętrzne zostało poważnie uszkodzone. Zamiast zamówionego szarego koloru, przybył biały. Ale produkt działa bez zarzutu. Instrukcje montażu są bardzo niepełne i szkicowe. Został zmontowany w oparciu o filmy na Youtube i stare doświadczenia rowerowe. Używałem go z satysfakcją, jakość produktu jest bez zarzutu. Tony z Węgier

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2020

    Piękny rower, trochę ciężki, ale podręczny. Niestety dotarł uszkodzony i z zepsutym opakowaniem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2021

    Zgodnie z obietnicą

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Dobre opakowanie, pozycja odpowiadająca opisowi. Rower wysokiej klasy, najwyższej jakości XIOAOMI

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2020

    Dostawa na czas, produkt starannie zapakowany, dzięki!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2020

    Bardzo ładny rower, estetycznie bardzo ładny, teraz aby go załadować i zrobić moje wrażenia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft272 465
    • Ft787 128
    • Ft266 410
    • Ft333 014
    • Ft202 835
    • Ft211 917
    • Ft196 780
    • Ft259 702
    • Ft329 986
    • Ft217 972
    • Ft266 410
    • Ft181 185
    • Ft302 740
    • Ft257 328
    • Ft491 348
    • Ft505 577
    • Ft227 054
    • Ft272 465