Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(30)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(30)
    • 5 Star(29)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/09/2021

    Jak na razie dobry rower. 40 do 60 km napędzane są wyłącznie elektrycznie za pomocą jednego naładowania akumulatora. Ładuje od trzech do sześciu godzin. Działa bardzo dobrze i sprawnie dla ok. 24 hm/godz

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2021

    Jestem bardzo zadowolony z roweru, spełnia swoją funkcję bardzo dobrze. Teraz idę z nią do pracy, a ty się nie pocisz i nie męczysz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2021

    Idealnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Sebo_
    IE
    07/09/2021

    Wielki Ebike (ang.)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2021

    Dobra, przyjadę za tydzień i chociaż w pudełku były wyboje i dziury, motor jest nietknięty, poza potarciem klamki kierownicy. Dziesiątka do Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2021

    Pudełko było trochę uszkodzone, ale wszystko jest w porządku. Hamulce nie działają dobrze (moja waga 85), ale będą regulowane. Poleć to.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Bardzo dobra i szybka dostawa.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2020

    Wszystko w idealnym stanie, bardzo dobrze zapakowane. Świetny e-rower (w tym błotniki, które są idealne na ten sezon).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2021

    Bardzo szybka dostawa (sześć dni roboczych), bardzo solidna i działa idealnie. Jestem bardzo zadowolony z zakupu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • JanVIP4
    BE
    28/06/2021

    Precies zoals voorgesteld, snelle levering en na wat eerste verwarrend contact met de klantendienst een zeer correcte en snelle respons.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft208 099
    • Ft245 935
    • Ft346 833
    • Ft252 242
    • Ft214 405
    • Ft315 303
    • Ft189 180
    • Ft378 364
    • Ft343 680
    • Ft208 099
    • Ft179 718
    • Ft378 364
    • Ft283 772
    • Ft321 609
    • Ft526 558
    • Ft145 038
    • Ft513 946
    • Ft315 303