Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(156)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(156)
    • 5 Star(139)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/12/2020

    Świetny rower! Silnik 500W i bateria 48V daje zauważalną różnicę w porównaniu z modelem M1 (nie-PRO). Lepsze przyspieszenie, więcej mocy, lepsze umiejętności wspinaczkowe i ogólnie - dużo zabawy na off-roadach! Zawieszenia, systemy hamowania i zmiany są bardzo podstawowe, ale to robi swoje. Zobacz moją wideorecenzję tutaj https://youtu.be/M0zQIbX3WTM

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 18/07/2021

    Zapomnieli wkręcić śrubę, żeby zamontować tylną reflektorę. Dla reszty wszystko ok! Przybyło z błotnikami w środku, a podstawka po zamknięciu nie dotyka dysku. Kiedy pomoc przychodzi, jest bardzo nagła, musisz się do tego przyzwyczaić. Motocykl jest bardzo potężny... Wygląda na to, że stoi na skuterze.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    Dopiero przybył, zmontowany i przetestowany. Dobrze mieć przedni i tylny zderzak z rowerem. Wszystko działa dobrze, tylko kilka szczegółów do poprawy w przyszłości: 1: posiadanie wtyczki do łączenia i odłączenia silnika w celu łatwego utrzymania tylnego koła 2: Lewy hamulec powinien być z przodu i z prawej strony. 3: Światło z czujnikiem hamulca z tyłu byłoby wspaniałą nowością. Z pewnymi uaktualnieniami już: Tylny czujnik światła hamulca, tylny stojak, torby tylne, torby przednie

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2021

    Paczka otrzymana w dobrym stanie. I dobrze - spakowany przedmiot. Nawet jeśli światło nie działa i jeszcze nie używa, wydaje się być jakość. Uwaga: brak straży błotnej, biorąc pod uwagę cenę, szkoda zwłaszcza, że mam 3 inne fiido wszystkie przybyły. Wciąż czekam na fakturę z wzmianką o CE i certyfikat zgodności motocykla, jak musiałeś mi to wysłać. Dziękuję za powiedzenie mi, co można zrobić z brakiem światła.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2020

    Dojazd do Pragi na czas, doskonałe opakowanie, wygląda dobrej jakości, pakowanie i skład roweru proste w 10 min. Cechy jazdy nie zostały jeszcze przetestowane, uzupełnię na czas.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2021

    Motocykl przyjechał dokładnie 7 dni po zamówieniu, łącznie z weekendem. Rower wygląda bardzo dobrze i jest plus fakt, że jest z 2 zderzaki, które można zamontować. Najbrzydsze jest to, że przyszedł z tymi rysami na ramie, a także w bardzo widocznym obszarze. Z czasem zobaczymy, jak niezawodna jest bateria i silnik. Tylko 4 gwiazdki z powodu zadrapania.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Motocykl jest w porządku, silnik jest potężny Niektóre wskazówki: aby zapobiec uderzeniu bocznego podstawki hamulcowej, włożyłem podkładkę (2 podkładki) tylko przedni stojak do otworu Nałożyć klej gumowy, aby zapobiec ruchowi baterii

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2020

    Piękny rower, nienaganne opakowanie, mocny, łatwy w montażu i demontażu. Góra dla grubasa w tym przedziale cenowym... Przychodzę z garażu bez problemu z gazem.. Polecam wszystkim

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Όλα ήταν τέλεια Σε λιγότερο από ένα μήνα το παρέλαβα.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2021

    Rower jest świetny, transport do Polski zajął 9 dni razem, tylko jedną rzeczą do poprawienia jest mocowanie baterii, jest trochę luźny w komorze i dlatego głośny dźwięk odbijania podczas off-roadu, Mam 95kg i tylko na trybie baterii mogę przejechać 40 km na raczej płaskim terenie, co myślę, że to dobra odległość. Stłoczki w wilgotnym klimacie to konieczne

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft247 798
    • Ft37 167
    • Ft4 646
    • Ft340 724
    • Ft10 144
    • Ft246 559
    • Ft21 825
    • Ft10 370
    • Ft15 379
    • Ft211 558