Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(179)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(179)
    • 5 Star(159)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/07/2021

    Zapomnieli wkręcić śrubę, żeby zamontować tylną reflektorę. Dla reszty wszystko ok! Przybyło z błotnikami w środku, a podstawka po zamknięciu nie dotyka dysku. Kiedy pomoc przychodzi, jest bardzo nagła, musisz się do tego przyzwyczaić. Motocykl jest bardzo potężny... Wygląda na to, że stoi na skuterze.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    Dopiero przybył, zmontowany i przetestowany. Dobrze mieć przedni i tylny zderzak z rowerem. Wszystko działa dobrze, tylko kilka szczegółów do poprawy w przyszłości: 1: posiadanie wtyczki do łączenia i odłączenia silnika w celu łatwego utrzymania tylnego koła 2: Lewy hamulec powinien być z przodu i z prawej strony. 3: Światło z czujnikiem hamulca z tyłu byłoby wspaniałą nowością. Z pewnymi uaktualnieniami już: Tylny czujnik światła hamulca, tylny stojak, torby tylne, torby przednie

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 10/10/2021

    Chłodzenie maszyny Doświadczenie 2 tygodni jazdy (200km) Doskonały zasięg, idzie jako motorower bez pedałowania do 40 km / h Tylko bez męskiego reżysera, którego zastąpiłem Chciałbym mieć lepszy widelec przedni Tylny tłumik nie jest problemem.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2022

    Zdecydowanie zajmuje trochę czasu, aby przyjechać, ale absolutnie satysfakcjonujące! Jest w wielkim i ciężkim pudełku, ale uważamy, że rower waży 25 kg. Montaż jest bardzo prosty, kilka wad i wiele zalet. Tylne światło i po prostu reflektor mogą umieścić prawdziwe światło dla pieniędzy. Prosta prędkość odblokowania polega na Y-tube. Lekko skrzypi na przednim widelcu, ale to kwestia smarowania. Ogólnie za cenę absolutnie dobry rower elektryczny. Rekomendacja w cenie banggood Zapomniałem o ponad 100 km autonomii z wspomaganym pedałem i 500 W mocy, pcha się dobrze, nawet pod górę tylko z akceleratorem. Dobry zakup w ogóle

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2021

    Motocykl przyjechał dokładnie 7 dni po zamówieniu, łącznie z weekendem. Rower wygląda bardzo dobrze i jest plus fakt, że jest z 2 zderzaki, które można zamontować. Najbrzydsze jest to, że przyszedł z tymi rysami na ramie, a także w bardzo widocznym obszarze. Z czasem zobaczymy, jak niezawodna jest bateria i silnik. Tylko 4 gwiazdki z powodu zadrapania.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2021

    E-rower jest obłąkany! Ale ja krytykuję ten pokaz, który nie jest w porządku! Nie ma nawet przejechanego kilometra! Tylko KM / H to jest bardzo złe Muszę wiedzieć, co jechałem dnia! Będę narzekać na to i wsparcie kontaktowe mogą nie chcę oryginalny wyświetlacz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2021

    Teraz musisz tylko spróbować... Miał też błotniki. Zamówione 11/03 dostarczone 24/03... Łatwy w montażu, 🤞🤞🤞🤞

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Niezwykły rower, bardzo solidny i wygodny! Ale chciałbym dostać rachunek za zakup. Dzięki

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2021

    szybka dostawa ( 6 dni) , rower bardzo dobrze spakowany, kompletny , nic nie było uszkodzone . Sam rower jak na pierwsze wrażenia z jazdy bardzo dobre , jedynie do wspomagania elektrycznego trzeba się przyzwyczaić , jest dość mocne już od 5Km/h , ale po kilku jazdach jest już ok , można się przyzwyczaić i to opanować .Poza tym jazda to sama przyjemność , duże grube opony robią robotę . Najlepszą rekomendację niech będzie fakt iż będę zamawiał drugi rower Fiido M1 pro ;) Polecam i pozdrawiam . MM.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • MiQVIP4
    FI
    27/07/2021

    To takie zabawne... Mój pierwszy elektryczny rower ❣️ Wygląda najlepiej jak rower, ale podoba mi się ta ramka Dużo najpierw zaoszczędziłem pieniądze, żeby kupić rower, nie mogłem. Oprzyjcie się kupić to pierwsze... - Wskaźnik baterii pokazuje czasem status losowy

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$1,139.99
    • US$1,359.99
    • US$1,099.99
    • US$739.99
    • US$799.99
    • US$1,622.99
    • US$1,299.99
    • US$1,499.99
    • US$1,159.99
    • US$1,489.99
    • US$599.99
    • US$1,499.99
    • US$839.99
    • US$1,199.99
    • US$1,829.99
    • US$759.99
    • US$1,070.78
    • US$39.99