Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(202)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(202)
    • 5 Star(179)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/01/2022

    Zdecydowanie zajmuje trochę czasu, aby przyjechać, ale absolutnie satysfakcjonujące! Jest w wielkim i ciężkim pudełku, ale uważamy, że rower waży 25 kg. Montaż jest bardzo prosty, kilka wad i wiele zalet. Tylne światło i po prostu reflektor mogą umieścić prawdziwe światło dla pieniędzy. Prosta prędkość odblokowania polega na Y-tube. Lekko skrzypi na przednim widelcu, ale to kwestia smarowania. Ogólnie za cenę absolutnie dobry rower elektryczny. Rekomendacja w cenie banggood Zapomniałem o ponad 100 km autonomii z wspomaganym pedałem i 500 W mocy, pcha się dobrze, nawet pod górę tylko z akceleratorem. Dobry zakup w ogóle

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2021

    E-rower jest obłąkany! Ale ja krytykuję ten pokaz, który nie jest w porządku! Nie ma nawet przejechanego kilometra! Tylko KM / H to jest bardzo złe Muszę wiedzieć, co jechałem dnia! Będę narzekać na to i wsparcie kontaktowe mogą nie chcę oryginalny wyświetlacz.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 10/10/2021

    Chłodzenie maszyny Doświadczenie 2 tygodni jazdy (200km) Doskonały zasięg, idzie jako motorower bez pedałowania do 40 km / h Tylko bez męskiego reżysera, którego zastąpiłem Chciałbym mieć lepszy widelec przedni Tylny tłumik nie jest problemem.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2022

    fiido M1 pro. mir gefällt es sehr gut. gut verpackt und ohne Beschädigungen angekommen. alles gut voreingestellt. Erste Probefahrt hat mir sehr gut gefallen. bin begeistert vor allem bei dem Preis Leistungsverhältnis.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2021

    szybka dostawa ( 6 dni) , rower bardzo dobrze spakowany, kompletny , nic nie było uszkodzone . Sam rower jak na pierwsze wrażenia z jazdy bardzo dobre , jedynie do wspomagania elektrycznego trzeba się przyzwyczaić , jest dość mocne już od 5Km/h , ale po kilku jazdach jest już ok , można się przyzwyczaić i to opanować .Poza tym jazda to sama przyjemność , duże grube opony robią robotę . Najlepszą rekomendację niech będzie fakt iż będę zamawiał drugi rower Fiido M1 pro ;) Polecam i pozdrawiam . MM.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2021

    Szybka dostawa, rower wygląda nieźle. Ale jeden z pedałów był zepsuty. I to nie było nic nowego. Mam używaną podnóżek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2022

    bella

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2022

    muy buen producto 👌

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2022

    Rower przybył w idealnym stanie i zgodnie z planem, z wyjątkiem tego na zdjęciu, do kogo muszę zwrócić?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2021

    Najlepsze rowery Poproszę rachunek Dziękuję bardzo, bardzo dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$1,559.99
    • US$1,465.99
    • US$1,419.99
    • US$1,579.99
    • US$2,199.99
    • US$1,599.99
    • US$1,399.99
    • US$1,139.99
    • US$1,115.99
    • US$653.99
    • US$1,699.99
    • US$554.99
    • US$1,349.99
    • US$1,299.99
    • US$1,149.99
    • US$999.99
    • US$798.99
    • US$658.99