Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(205)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(205)
    • 5 Star(182)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/12/2020

    Świetny rower! Silnik 500W i bateria 48V daje zauważalną różnicę w porównaniu z modelem M1 (nie-PRO). Lepsze przyspieszenie, więcej mocy, lepsze umiejętności wspinaczkowe i ogólnie - dużo zabawy na off-roadach! Zawieszenia, systemy hamowania i zmiany są bardzo podstawowe, ale to robi swoje. Zobacz moją wideorecenzję tutaj https://youtu.be/M0zQIbX3WTM

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 18/07/2021

    Zapomnieli wkręcić śrubę, żeby zamontować tylną reflektorę. Dla reszty wszystko ok! Przybyło z błotnikami w środku, a podstawka po zamknięciu nie dotyka dysku. Kiedy pomoc przychodzi, jest bardzo nagła, musisz się do tego przyzwyczaić. Motocykl jest bardzo potężny... Wygląda na to, że stoi na skuterze.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Motocykl jest w porządku, silnik jest potężny Niektóre wskazówki: aby zapobiec uderzeniu bocznego podstawki hamulcowej, włożyłem podkładkę (2 podkładki) tylko przedni stojak do otworu Nałożyć klej gumowy, aby zapobiec ruchowi baterii

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2020

    Piękny rower, nienaganne opakowanie, mocny, łatwy w montażu i demontażu. Góra dla grubasa w tym przedziale cenowym... Przychodzę z garażu bez problemu z gazem.. Polecam wszystkim

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2020

    Dojazd do Pragi na czas, doskonałe opakowanie, wygląda dobrej jakości, pakowanie i skład roweru proste w 10 min. Cechy jazdy nie zostały jeszcze przetestowane, uzupełnię na czas.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    Dopiero przybył, zmontowany i przetestowany. Dobrze mieć przedni i tylny zderzak z rowerem. Wszystko działa dobrze, tylko kilka szczegółów do poprawy w przyszłości: 1: posiadanie wtyczki do łączenia i odłączenia silnika w celu łatwego utrzymania tylnego koła 2: Lewy hamulec powinien być z przodu i z prawej strony. 3: Światło z czujnikiem hamulca z tyłu byłoby wspaniałą nowością. Z pewnymi uaktualnieniami już: Tylny czujnik światła hamulca, tylny stojak, torby tylne, torby przednie

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2021

    E-rower jest obłąkany! Ale ja krytykuję ten pokaz, który nie jest w porządku! Nie ma nawet przejechanego kilometra! Tylko KM / H to jest bardzo złe Muszę wiedzieć, co jechałem dnia! Będę narzekać na to i wsparcie kontaktowe mogą nie chcę oryginalny wyświetlacz.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 10/10/2021

    Chłodzenie maszyny Doświadczenie 2 tygodni jazdy (200km) Doskonały zasięg, idzie jako motorower bez pedałowania do 40 km / h Tylko bez męskiego reżysera, którego zastąpiłem Chciałbym mieć lepszy widelec przedni Tylny tłumik nie jest problemem.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2020

    Uwielbiam ten motor. Niesamowicie potężniejsza od wersji 'niepro'. Czuję się jak ptak....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2021

    ottima bici, arrivata in 7 giorni lavorativi, già con 1/4 di pedalata si sente una grande spinta che ti facilita la partenza. imballaggio perfetto!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$2,099.99
    • US$1,089.99
    • US$1,429.99
    • US$899.99
    • US$1,219.99
    • US$1,399.99
    • US$599.99
    • US$902.99
    • US$999.99
    • US$779.99
    • US$1,529.99
    • US$1,129.99
    • US$1,195.99
    • US$1,599.99
    • US$1,339.99
    • US$969.99
    • US$1,101.99
    • US$209.99