Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(90)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(90)
    • 5 Star(85)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/04/2021

    Piękny rower dostarczony w 7 dni precyzyjne fantastyczne opakowanie Ja już zrobiłem 120 km są szczęśliwe części zamienne dostępne na stronie polecam 1 miesiąc pracy dobrze spędzony tego lata będę fantastyczne przygody

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Bardzo szczęśliwy, jakość cena podoba mi się to, co kupiłem, estetycznie to jest bardzo piękne! Używaliśmy go prawie cały dzień i tylko z akumulatorem, który jest standardowo! Brakuje trochę prezentacji, ale dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    Rower dotarł po 11 dniach, w tym 9 opakowań i 2 przesyłki. Jedyną drobną rzeczą, której nie lubię, jest namierzanie, którego nie ma, że nawet dzień po dostawie miał status właśnie wysłany. Ale to nie przeszkadza mi w umieszczeniu 5 gwiazdek, skoro jest idealnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2020

    Prawdę mówiąc przybyłem w 9 dni nie mogłem zrozumieć identyfikowalności przesyłki próbowałem skontaktować się z witryną tylko w języku angielskim straciłem nadzieję nie mam żadnej faktury i gwarancji i nie wiem jak poprosić o to cmq lubię tych, którzy to kupują życzę powodzenia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2021

    Perfect packaging arrived early. Perfectly intact product, I still have to try all the various features well.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    recomiendo 💯 una pasada de bici.... autonomía increíble

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2021

    Jestem bardzo zadowolony z produktu, idzie bardzo dobrze. Wysyłka w 20 dni od zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    W tej chwili idzie bardzo dobrze, ledwo przejechałem kilka mil.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Szybka dostawa (1 tydzień), dobrze spakowany rower i łatwy montaż. W tej chwili bardzo zadowolony z zakupu,

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Jest to najlepsza usługa i bardzo tanie i bardzo dobre usługi 👍🏻

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft428 608
    • Ft379 153
    • Ft385 747
    • Ft313 213
    • Ft494 549
    • Ft513 012
    • Ft362 668
    • Ft535 102
    • Ft395 638
    • Ft428 608
    • Ft270 352
    • Ft329 698
    • Ft458 282
    • Ft369 262
    • Ft369 262
    • Ft197 818
    • Ft352 800
    • Ft118 363