Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(90)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(90)
    • 5 Star(85)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/12/2020

    Rower przyjechał w 8 dni, jest super fantastyczny, zdjęcie nie robi, z bliska jest naprawdę świetny rower. Nigdy nie kupowałem na Bangood, ile to jest za pierwszym razem, ale chcę powiedzieć, że znalazłem się dobrze, nawet jeśli namierzanie nigdy nie zostało zaktualizowane i musiałem skontaktować się z nimi poprzez e-mail, gdzie wysłali mi kod identyfikacyjny. Rower jest dobrze zapakowany i trzeba zamontować przednie koło i kierownicę.I testowane i testowane, dobre hamulce tarczowe, nie ma wad działa doskonale, po pewnym pedałowaniu wyróżnia się i bardzo płynny. 7 - skrzynia biegów jest dobra, a także część akceleratora, która bardzo pomaga z pedałem wspomaganym. Waży dużo, ale nie przesadnie, 20 - opony prędkości, które wykonują swoją pracę w poduszkach. Jedyna wada, kiedy jeździsz na rowerze po brukowanych drogach, kamyki.. itp. Sklonzola baterii do całości, a następnie trzeba umieścić trochę gumy, i nie ma tylnej diody LED. To powiedział, rower polecam, jest świetny i w tej cenie robi swoje

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2021

    Piękny rower dostarczony w 7 dni precyzyjne fantastyczne opakowanie Ja już zrobiłem 120 km są szczęśliwe części zamienne dostępne na stronie polecam 1 miesiąc pracy dobrze spędzony tego lata będę fantastyczne przygody

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Bardzo szczęśliwy, jakość cena podoba mi się to, co kupiłem, estetycznie to jest bardzo piękne! Używaliśmy go prawie cały dzień i tylko z akumulatorem, który jest standardowo! Brakuje trochę prezentacji, ale dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    Rower dotarł po 11 dniach, w tym 9 opakowań i 2 przesyłki. Jedyną drobną rzeczą, której nie lubię, jest namierzanie, którego nie ma, że nawet dzień po dostawie miał status właśnie wysłany. Ale to nie przeszkadza mi w umieszczeniu 5 gwiazdek, skoro jest idealnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2020

    Prawdę mówiąc przybyłem w 9 dni nie mogłem zrozumieć identyfikowalności przesyłki próbowałem skontaktować się z witryną tylko w języku angielskim straciłem nadzieję nie mam żadnej faktury i gwarancji i nie wiem jak poprosić o to cmq lubię tych, którzy to kupują życzę powodzenia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2021

    Perfect packaging arrived early. Perfectly intact product, I still have to try all the various features well.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    recomiendo 💯 una pasada de bici.... autonomía increíble

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2021

    Jestem bardzo zadowolony z produktu, idzie bardzo dobrze. Wysyłka w 20 dni od zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    W tej chwili idzie bardzo dobrze, ledwo przejechałem kilka mil.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Szybka dostawa (1 tydzień), dobrze spakowany rower i łatwy montaż. W tej chwili bardzo zadowolony z zakupu,

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft235 338
    • Ft225 712
    • Ft225 712
    • Ft195 837
    • Ft238 989
    • Ft298 737
    • Ft863 024
    • Ft232 350
    • Ft325 292
    • Ft219 073
    • Ft262 224
    • Ft260 896
    • Ft23 388
    • Ft388 359
    • Ft370 435
    • Ft4 979
    • Ft106 215
    • Ft219 073