Opinie klientów

4.9 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(601)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(601)
    • 5 Star(544)
    • 4 Star(51)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/12/2020

    Pierwszy kupujący rower w Wielkiej Brytanii Banggood! Bawię się pomysłem zakupu e-rowera lub e-skutery do pracy od kilku miesięcy. COVID z pewnością zmusiło mnie do ponownego rozpatrzenia mojej zwykłej metody dojeżdżania przez przepełniony pociąg! Nie chciałem wydawać ziemi i ustalać budżetu na max 600 funtów. Po kilku miesiącach grzebania na rowerze lub skuterze zdecydowałem się na rower. Chciałem też rower z przepustnicą (wiem... Technicznie niegrzeczne w Wielkiej Brytanii!), ale powiedziałbym, że te e-skutery bardziej przyciągają uwagę policjantów niż facet na rowerze, który przynajmniej udaje, że handluje! Długo się zastanawiałem, czy podjąć ryzyko zamówienia z Banggood, kiedy słyszałem kilka horrorów. Ale... wow... Zamówiłam 1 grudnia i właśnie otrzymałam go dzisiaj 10 grudnia. Ok w wykazie było napisane, że to 'UK Stock' i skończyło się na przyjeździe z Polski, ale 10 dniowa dostawa była o wiele lepsza niż się spodziewałem. Zakupiłem też kredyt PayPal dla dodatkowej ochrony. Ale nie musiałem się martwić. Pudełko było trochę poobijane, ale nic złego. Motocykl był przytulny w środku i podczas pierwszej inspekcji wygląda świetnie. Popełniłem błąd kupując błotniki oddzielnie za 20 funtów, ale rower jest z błotnikami! Przygotowałem wszystko i umieściłem błotniki i wygląda świetnie! Hamulce muszą się trochę dostosować, jak wycierają się z pudełka, ale to, że spodziewane po przeprowadzce, powiedziałbym. Wzięłam go na małą jazdę próbną po odblokowaniu do 36km/h i wow... To coś może się ruszać, kiedy użyjesz przepustnicy! To, do czego jest zdolny, jest dla mnie więcej niż wystarczające. Każdy szybszy czułby się niebezpieczny IMO. Zawsze jeździłem na rowerach górskich w przeszłości, więc trochę się martwiłem o pozycję jeździecką, ale znowu czuję się dobrze! Nie mogę się doczekać, żeby zabrać to na dojazd w przyszłym tygodniu! Mam rower tylko kilka godzin, ale czuję się bardziej niż zadowolony z produktu i usługi z Banggood! Wszelkie pytania dotyczące mojego doświadczenia jestem @blue_flyby na Twitterze.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2020

    Niesamowity e-rower za 550-600 EUR ceny. Myślę, że to jeden z najlepszych 20 cali roweru 2020 roku. Jest całkiem lekki w porównaniu do HHIO Z20 i innych modeli, jest szybszy niż HHIO Z20 i FIIDO M1! Jeśli odblokowujesz - może dojść do 33-34km/h, kiedy HIO Z20 może zrobić tylko 25km/h (nie może być odblokowany). Bardzo szczęśliwy i łatwo można polecić ten rower innym!

    Komentarze (9)
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2020

    Rower został odebrany po 10 dniach od zamówienia z UPS. Pakowanie było doskonałe, a rower nie miał żadnych zadrapań. Zgromadzenie było łatwe. W polu dołączono przednie i tylne błotniki, chociaż nie zostało to wymienione w desrypcji. Bardzo zadowolony z jakości roweru, szybkiej wysyłki i ceny.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2020

    Wow po prostu niesamowite.. Kupiłem ten rower, aby pomóc mi się poruszać i na pewno wykonuje swoją pracę, mam rower około 2 miesięcy teraz i to było świetne, zrobiłem prawie 200 mil w odległości i rower był nieskazitelny, gorąco polecam ten rower.. Możecie zobaczyć mój film z unboxingiem i montażem na YouTube (marc rc uzależniony), a kolejne wideo z aktualizacją już wkrótce. Motocykl ma bardzo dobrą jakość budowy, jak na silnik bezszczotkowy o mocy 250w ma też dobrą moc, to nie ma problemu, żeby mnie wciągnąć na strome wzgórza, bateria też długo wytrzyma. Średnio daje mi około 30 mil dystansu, a to jest z motorem używanym na najwyższych obrotach mocy. Gorąco polecam ten rower, jego wielka wartość dla pieniędzy, a z zaledwie kilku tanich aktualizacji lub dodać jego po prostu niesamowite..

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2020

    Zamówiłem go 22 sierpnia i przyszedł do mnie 7 września. Skrzynka bardzo dobrze potraktowana przez SEUR bez żadnych ciosów lub skaz. Ten rower był zaskoczeniem, bo jest nawet lepszy niż sobie wyobrażałem. Jakość konstrukcji bardzo dobrze jak na cenę. Asysty działają bardzo dobrze i pozwalają na wspinanie się na duże stoki nawet z najdłuższym biegiem. Na tyle lekkie, by go podnieść bez żadnych problemów, a ja nie jestem zbyt silny. Akcelerator pozwala używać go bez pedałowania jak mini-rower. Pozwala ci to na ograniczenie prędkości do 35km/h, ale jeszcze tego nie zrobiłem, bo to już jest cud. Nie wykluczam, że zrobię to jeden dzień tylko po to, żeby to sprawdzić i ograniczyć, bo to nielegalne. Nie umieściłem retroreflektora, który był standardowo, bo miał czerwone światło ze starego roweru, który jest ten, który widać na zdjęciu. Przed nim już nosi białe światło standardowo, że nie próbowałem go jeszcze w nocy, ale w recenzjach, które widziałem, wszystkie mówią, że jest nieco słaby. Jeśli masz zamiar używać go dużo w nocy, zalecam zainstalowanie silniejszej żarówki. To jedyny haczyk jaki w nim widzę. Siodło jest bardzo wygodne, ale można również postawić prostatę w dobrej cenie w Bangood lub gdziekolwiek chcesz. Kiedy na nim jeździsz, uczucie jest bardzo podobne do dużego lub górskiego roweru. Wygodny i potulny do jazdy dla każdego. Przystosowuje się do każdej wysokości. Mierzę 1,80 m i mam zapasowy pas, więc myślę, że nawet dla ludzi 1,90 m można dostosować. Zmiana biegów różni się od tej, którą widziałem na wszystkich filmach w internecie, ale nawet bardziej podoba mi się jej wygląd. Działa dość słabo jak na ekonomiczny zasięg. Użyjesz go tylko, jeśli wyłączysz silnik. Jeśli założysz go w trybie asysty, nie dotkniesz go. Krótko mówiąc, jest to radość, praktyczna i bardzo prężna.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    I love this bike. but please be aware that is not coming ready to ride(looks like but is not). at first I was very annoyed because the horrible noises on the brakes and the wheels in general, but after a minimal adjustment and some grease here and there, the bike becomes my favourite toy. I got two and both of them have the same issues... so take your time or take to a bike shop for a quick service. I add a pic of how dry the sourcing maps are.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Szczegóły zamówienia: Zamówione w kwietniu 02 z CZ z dostawą 1tydzień. Wysyłka w 07 kwietnia Otrzymane w 14 kwietnia 1 tydzień porodu nie został osiągnięty. Przegląd produktu: Ładny rower, jak wiele innych wspomniało. Motocykl nie jest zbyt ciężki. Znajduje się w tej samej gamie podobnych rowerów (20 Kg ok.). W rzeczywistości, jest poniżej podobnych rowerów, ale to dlatego, że nie ma stojaka tylnego jest w cenie. Motocykl nie miał zadrapań ani uszkodzeń. Wszystko działało poprawnie i biegi były całkiem dobrze dostosowane. Śruby były sprawdzone i również były prawidłowe. Koła również były prawidłowo ustawione. Po naładowaniu rower został przetestowany. Działa płynnie i nie czuję dużej różnicy między normalnym rowerem (miałem też ciężki). Przepustnica jest dobra i działa świetnie. Niestety nie jest to dozwolone w Niemczech. Nie podoba mi się system wspomagania pedałowania. Powodem, dla którego ma dość opóźnienie przed jego rozpoczęciem i nie ma sposobu, aby ustawić z nim niską prędkość. Nie ma szans na ustawienie różnych zachowań, skontaktowałem się ze wsparciem Fiido i oni to potwierdzili. Więc jedyną rzeczą, którą możesz zrobić na tym rowerze jest odblokowanie prędkości maksymalnej, ale nie ustawianie niższej prędkości (powody prawne). W cenie rower jest fantastyczny, a nawet dodanie różnych akcesoriów i zmiany kontrolera lub innych części, aby był legalny w Niemczech, cena będzie poniżej podobnych rowerów.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Jako że był to mój pierwszy rozkaz, trochę się wahałem, ale to wszystko było dla początkujących, teraz mogę powiedzieć, że Banggod spełnia i bardzo zgadza się z tym, co mówi. Dostawa była przez SEUR przybył bardzo szybko FIDO D4S jest rower jakościowy waży mniej niż się wydaje, na pewno kupię ponownie w tym sklepie,. Ha!! Zapomniałem przynieść narzędzia do jego montażu i jest bardzo dobrze zapakowane

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2020

    Mam rower Fiido DS4 bardzo szybko i bez żadnych problemów. Rozpakowywanie i montaż jest łatwe! Testowałem tylko raz. Jest lekki, szybko się składa. Sam zakładam składane pedały, tak jest lepiej. Cieszę się, że kupiłem rower. Głównie ze względu na jego wagę i rozmiar. Łatwo pasuje do samochodu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2020

    FIIDO D4s Długo czekać na ten, ale tutaj jest ;) to dobry rower, ale to bardzo zależy od ceny za niego. Jestem ciężki w wadze 110kg, więc dla wszystkich większych facetów będzie to pomocna recenzja! Jakość budowy jest dobra nie najlepsza, ale dobra i całość wydaje się wystarczająco solidna, więc nie ma obaw. Żeby przejść do władzy hmmm dla dużego faceta jak ja to ok w najlepszym, ale bardzo przydatne i jeśli nie spodziewasz się, że będzie tak dobre jak recenzje youtube zrobić to będzie w porządku, jak to pomoże ci na step wzgórza ale 100% u będzie Potrzeba silnika na pełnej mocy i mocnych pedałów, aby to pomóc. Na płaskim jednak jego marzenie do jazdy łatwej i jazdy po prostu dobrze nie zbyt wygodne ze względu na małe opony i brak zawieszenia, ale w cenie dostajesz świetny rower. Wzgórza znowu, jeśli jesteś ciężki i masz ich pełno w swoim rejonie jak ja, wtedy to wpłynie na akumulator, wznoszenie się na pełne gazy całkowicie zje tę baterię, a my rozmawiamy tutaj ze mną pedałować tak mocno jak tylko się da. Na płaskich trzyma się bardzo dobrze i prędkość maksymalna jest łatwa do osiągnięcia. Uznałem, że to jest świetne do ćwiczeń, jak pomoże ci na tyle w górę, aby dostać się na szczyt i pozwoli ci iść na długie przejażdżki płaskim ;) na mojej pierwszej jeździe od lat, jak 20 km miał 2 bary baterii zostało, ale było dużo długich wzgórz. Ostrożnie z dziurami na drogach może być zabójcza! Poza tym, że wszystko to rower jest wystarczająco lekki, składa się szybko w transporcie samochodowym jak marzenie na płaskich drogach i pozwoli ci uzyskać więcej ekscersize, więc w cenie GO KUP JEDNĄ teraz ;) na bardziej przypadkowe przejażdżki myślę, że kupił Fiido M1 i to Będzie znacznie wygodniej na nierównych drogach z powodu dużych opon i zawieszenia z przodu i z tyłu. Kupujesz Fiido D4 jako rower miejski? Więc jest idealny dla tego ;)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft338 044
    • Ft331 898
    • Ft215 118
    • Ft368 775
    • Ft276 581
    • Ft276 581
    • Ft215 118
    • Ft184 386
    • Ft454 824
    • Ft251 996
    • Ft399 507
    • Ft377 995
    • Ft547 018
    • Ft325 751
    • Ft488 628
    • Ft368 775
    • Ft295 020
    • Ft9 216