Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(725)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(725)
    • 5 Star(653)
    • 4 Star(60)
    • 3 Star(8)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/07/2021

    Pierwsze wrażenie bardzo pozytywne , paczka dotarła nie uszkodzona dobrze zabezpieczona, w paczce oprócz roweru również błotniki , z opisu nie wynikało że będą w zestawie a jestem przekonany że nie były dokładane tylko pakowane fabrycznie. Rower wymaga minimum uwagi ,trzeba chyba wyregulować hamulce bo po pierwszej jeździe tylny hamulec u mnie hamuje pulsacyjnie i mam nadzieję że to pomoże a nie będzie skrzywiona tracza hamulca, koła trzeba napompować i wydaje mi się że 2bar jak podaj producent to jednak za mało chociaż to pewnie zależy od wagi użytkownika przy mojej wadze 90kg i 180cm pompowałem prawie na max zalecane przez producenta 3bar_y. Więcej opinii wstawię za kilka dni jak już przetestuje rower na urlopie. Jedyny minus jak na razie to czas dostawy , rower zamówiony 4 lipca dotarł do mnie 15 lipca chociaż sprzedawca podaje czas wysyłki 5_7 dni .

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2022

    Great bike, I like it very much. It was delivered in about 2 weeks and the packaging was good. Great customer service from Banggood and Fiido. (+) Great look, very pleasant to ride. Has a robust frame and open-lock mechanisms, I like the soft seat. I also like the odometer which is bright enough and has a usb port to charge your phone (The only bad thing is that it doesnt have odometer so you cant measure the total kilometers) The motor is strong enough for me and has good torque. The battery with full pedal assistance lasts about 30km. You can speed up to 32km/h with just throttle in unlocked mode and flat roads which is great (I weight 85Kg) The battery fully charges in about 6 hours. (-) The brakes are not so good and very noisy. The bike needed lubrication on the front wheel which made squeaky noise. I found one area on the pedal mount that was scratched (you can see the picture). The reflective red plastic that goes under the seat was missing from the packaging (They sent it after contacting customer service). I couldn't unlock the screen limit on the speedometer (after contacting customer service and provided photos and videos with my problem they sent me a new speedometer to replace it). Overall a great bike for the price range, I recommend it.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2021

    Ten rower jest zajebisty! Na początku miałem wątpliwości co do tego, ponieważ myślałem, że jedzie za szybko z pomocą silnika, ale przyzwyczaiłem się do tego i myślę, że jest naprawdę świetny teraz. Motocykl ma 3 poziomy pomocy, ale najczęściej korzystam z pierwszego, bo to dla mnie wystarcza. I tak - przepustnica! To naprawdę najlepsza cecha tego roweru, ponieważ kiedy jedziesz pod górę lub po prostu masz dość pedałowania, po prostu użyj przepustnicy i ciesz się bezbłędną jazdą. Był również dobrze zapakowany i ku mojemu zaskoczeniu były również błotniki w opakowaniu, więc nie musiałem ich kupować. Więc naprawdę polecam ten rower! Nie kupisz lepszego e-bike'a za tę cenę na pewno 😊👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2022

    Przyjazd w ciągu 7 dni z Polski. Dobrze zapakowane, bez problemów z zatrzaskiem wystającym z pudełka, jak opisano w innych recenzjach. Fenders/błotniki w cenie! Wziąłem białą wersję, aby chronić komórki przed przegrzaniem w lecie. Wydaje się, że wysyłają zaktualizowaną wersję w tych dniach: New Derailleur (Turney), Nowy wyświetlacz (bez całkowitej km :( ). Wyjść z pudełka, to nie działa dobrze. Musiałem smarować przednie łożysko koła (jak opisano innych) I dobrze nastroić zmiennokształtnego. Również klatka była lekko wygięta. Wszystko naprawione w 40 minut i teraz działa dobrze. To rower, więc zawsze będzie wymagał minimalnej ilości pracy. Na razie testowane tylko w domu, ale jest naprawdę wygodne (przywykłem do nie zawieszania rowerów).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2022

    Wszystko w porządku, poza tym, że przed pierwszym uruchomieniem trzeba ustawić zmiennokształtny.. Odblokowana prędkość (36 km/h) i wyświetlanie bez żadnych problemów. Tylko kilka minusów z nowym wyświetlaczem. Nie ma licznika... Nie ma funkcji programowania.. Również ochrona błotna w cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2022

    Przyszedł trochę pokiereszowany. Jest świetny w użyciu. Do zainstalowania błotnika użyto wideo na Youtube. Ma pryzmę szprycową, tylną lampę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/08/2021

    Received the bike around two weeks. But the box has a hole and the folding lock is scratched.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2022

    FIIDO D4s in the house -> https://youtu.be/Uj0xWgjUgFM Buygoodbest rating (1-10): Quality: 9 Price: 10 Package: 8 See it in the video and get it: https://www.banggood.com/custlink/KD3dnIMbtG Go here for more: https://bit.ly/3qVuKWD ✶✶✶ Support the channel about banggood.com products ✶✶✶ 👍Like and share the video! RING THE 🔔 AND HIT THE 👍 IF THAT VIDEO HELPED YOU! Comments: Great product,VFM, fun riding with 18.5kg ultralight weight and quick folding.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    Otrzymałem dobrze i szybko w ciągu 1 tygodnia moja paczka była dobrze zabezpieczona i dobrze zapakowana!!!! Problem w tym, że dostawca zostawił moją paczkę u sąsiada, który był uczciwy, kiedy byłem w domu! Po niczym powtarzaj wspaniałe rowery z błotem!!! Dziękuję ci banggood!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2021

    Top zadowolony, z zamówienia i statusu dostawy w widoku, dostawa do Austrii była absolutnie sprawna, rower jest bezbłędny i jest świetna zabawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$10.99
    • US$9.99
    • US$19.99
    • US$303.18
    • US$11.99
    • US$679.64
    • US$1,899.99
    • US$1,819.99
    • US$50.81
    • US$309.00