Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(648)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(648)
    • 5 Star(586)
    • 4 Star(54)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/12/2020

    Pierwszy kupujący rower w Wielkiej Brytanii Banggood! Bawię się pomysłem zakupu e-rowera lub e-skutery do pracy od kilku miesięcy. COVID z pewnością zmusiło mnie do ponownego rozpatrzenia mojej zwykłej metody dojeżdżania przez przepełniony pociąg! Nie chciałem wydawać ziemi i ustalać budżetu na max 600 funtów. Po kilku miesiącach grzebania na rowerze lub skuterze zdecydowałem się na rower. Chciałem też rower z przepustnicą (wiem... Technicznie niegrzeczne w Wielkiej Brytanii!), ale powiedziałbym, że te e-skutery bardziej przyciągają uwagę policjantów niż facet na rowerze, który przynajmniej udaje, że handluje! Długo się zastanawiałem, czy podjąć ryzyko zamówienia z Banggood, kiedy słyszałem kilka horrorów. Ale... wow... Zamówiłam 1 grudnia i właśnie otrzymałam go dzisiaj 10 grudnia. Ok w wykazie było napisane, że to 'UK Stock' i skończyło się na przyjeździe z Polski, ale 10 dniowa dostawa była o wiele lepsza niż się spodziewałem. Zakupiłem też kredyt PayPal dla dodatkowej ochrony. Ale nie musiałem się martwić. Pudełko było trochę poobijane, ale nic złego. Motocykl był przytulny w środku i podczas pierwszej inspekcji wygląda świetnie. Popełniłem błąd kupując błotniki oddzielnie za 20 funtów, ale rower jest z błotnikami! Przygotowałem wszystko i umieściłem błotniki i wygląda świetnie! Hamulce muszą się trochę dostosować, jak wycierają się z pudełka, ale to, że spodziewane po przeprowadzce, powiedziałbym. Wzięłam go na małą jazdę próbną po odblokowaniu do 36km/h i wow... To coś może się ruszać, kiedy użyjesz przepustnicy! To, do czego jest zdolny, jest dla mnie więcej niż wystarczające. Każdy szybszy czułby się niebezpieczny IMO. Zawsze jeździłem na rowerach górskich w przeszłości, więc trochę się martwiłem o pozycję jeździecką, ale znowu czuję się dobrze! Nie mogę się doczekać, żeby zabrać to na dojazd w przyszłym tygodniu! Mam rower tylko kilka godzin, ale czuję się bardziej niż zadowolony z produktu i usługi z Banggood! Wszelkie pytania dotyczące mojego doświadczenia jestem @blue_flyby na Twitterze.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Szczegóły zamówienia: Zamówione w kwietniu 02 z CZ z dostawą 1tydzień. Wysyłka w 07 kwietnia Otrzymane w 14 kwietnia 1 tydzień porodu nie został osiągnięty. Przegląd produktu: Ładny rower, jak wiele innych wspomniało. Motocykl nie jest zbyt ciężki. Znajduje się w tej samej gamie podobnych rowerów (20 Kg ok.). W rzeczywistości, jest poniżej podobnych rowerów, ale to dlatego, że nie ma stojaka tylnego jest w cenie. Motocykl nie miał zadrapań ani uszkodzeń. Wszystko działało poprawnie i biegi były całkiem dobrze dostosowane. Śruby były sprawdzone i również były prawidłowe. Koła również były prawidłowo ustawione. Po naładowaniu rower został przetestowany. Działa płynnie i nie czuję dużej różnicy między normalnym rowerem (miałem też ciężki). Przepustnica jest dobra i działa świetnie. Niestety nie jest to dozwolone w Niemczech. Nie podoba mi się system wspomagania pedałowania. Powodem, dla którego ma dość opóźnienie przed jego rozpoczęciem i nie ma sposobu, aby ustawić z nim niską prędkość. Nie ma szans na ustawienie różnych zachowań, skontaktowałem się ze wsparciem Fiido i oni to potwierdzili. Więc jedyną rzeczą, którą możesz zrobić na tym rowerze jest odblokowanie prędkości maksymalnej, ale nie ustawianie niższej prędkości (powody prawne). W cenie rower jest fantastyczny, a nawet dodanie różnych akcesoriów i zmiany kontrolera lub innych części, aby był legalny w Niemczech, cena będzie poniżej podobnych rowerów.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2020

    Rower został odebrany po 10 dniach od zamówienia z UPS. Pakowanie było doskonałe, a rower nie miał żadnych zadrapań. Zgromadzenie było łatwe. W polu dołączono przednie i tylne błotniki, chociaż nie zostało to wymienione w desrypcji. Bardzo zadowolony z jakości roweru, szybkiej wysyłki i ceny.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2020

    Wow po prostu niesamowite.. Kupiłem ten rower, aby pomóc mi się poruszać i na pewno wykonuje swoją pracę, mam rower około 2 miesięcy teraz i to było świetne, zrobiłem prawie 200 mil w odległości i rower był nieskazitelny, gorąco polecam ten rower.. Możecie zobaczyć mój film z unboxingiem i montażem na YouTube (marc rc uzależniony), a kolejne wideo z aktualizacją już wkrótce. Motocykl ma bardzo dobrą jakość budowy, jak na silnik bezszczotkowy o mocy 250w ma też dobrą moc, to nie ma problemu, żeby mnie wciągnąć na strome wzgórza, bateria też długo wytrzyma. Średnio daje mi około 30 mil dystansu, a to jest z motorem używanym na najwyższych obrotach mocy. Gorąco polecam ten rower, jego wielka wartość dla pieniędzy, a z zaledwie kilku tanich aktualizacji lub dodać jego po prostu niesamowite..

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    I love this bike. but please be aware that is not coming ready to ride(looks like but is not). at first I was very annoyed because the horrible noises on the brakes and the wheels in general, but after a minimal adjustment and some grease here and there, the bike becomes my favourite toy. I got two and both of them have the same issues... so take your time or take to a bike shop for a quick service. I add a pic of how dry the sourcing maps are.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Jako że był to mój pierwszy rozkaz, trochę się wahałem, ale to wszystko było dla początkujących, teraz mogę powiedzieć, że Banggod spełnia i bardzo zgadza się z tym, co mówi. Dostawa była przez SEUR przybył bardzo szybko FIDO D4S jest rower jakościowy waży mniej niż się wydaje, na pewno kupię ponownie w tym sklepie,. Ha!! Zapomniałem przynieść narzędzia do jego montażu i jest bardzo dobrze zapakowane

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2020

    Mam rower Fiido DS4 bardzo szybko i bez żadnych problemów. Rozpakowywanie i montaż jest łatwe! Testowałem tylko raz. Jest lekki, szybko się składa. Sam zakładam składane pedały, tak jest lepiej. Cieszę się, że kupiłem rower. Głównie ze względu na jego wagę i rozmiar. Łatwo pasuje do samochodu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2021

    Pierwsze wrażenie bardzo pozytywne , paczka dotarła nie uszkodzona dobrze zabezpieczona, w paczce oprócz roweru również błotniki , z opisu nie wynikało że będą w zestawie a jestem przekonany że nie były dokładane tylko pakowane fabrycznie. Rower wymaga minimum uwagi ,trzeba chyba wyregulować hamulce bo po pierwszej jeździe tylny hamulec u mnie hamuje pulsacyjnie i mam nadzieję że to pomoże a nie będzie skrzywiona tracza hamulca, koła trzeba napompować i wydaje mi się że 2bar jak podaj producent to jednak za mało chociaż to pewnie zależy od wagi użytkownika przy mojej wadze 90kg i 180cm pompowałem prawie na max zalecane przez producenta 3bar_y. Więcej opinii wstawię za kilka dni jak już przetestuje rower na urlopie. Jedyny minus jak na razie to czas dostawy , rower zamówiony 4 lipca dotarł do mnie 15 lipca chociaż sprzedawca podaje czas wysyłki 5_7 dni .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2021

    Kupiony rower 4 marca, otrzymany 16 marca. Niektóre ślady na pudełku, ale motor był w idealnym stanie :) Błotniki były w pudełku, ale brakowało wielu śrub/części do ich mocowania. Na szczęście miałem dość śrub i nakrętek, żeby je zamontować. Przejechałem 10 km i wszystko wygląda na teraz w porządku, 🙂🙂

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2020

    Witam wszystkich w końcu mam ją i moje pierwsze wrażenia są: BICI przepustka solidna, bezpieczna i szybka, by poruszać się po mieście, myślę, że jest to idealny rower, rower, który każdy obywatel lubi szybko poruszać się przez miasto musi mieć jeden z tych cudów. Sprzedający w 100% zaleca zamówienie złożone 30 września otrzymane 19 października wysłane z Polski do Hiszpanii (Logroño). Zostawię coś negatywnego, ale to jest mniej równe wszystkim się nie zdarza, ale mój przybył z 2 zadrapaniami jeden w tylnej części, a drugi jest najgorszy na ekranie, który nawiasem mówiąc nosił typowe plastiquito jak w telefonach, ale skórka była już rzucona. Kiedy włożyli plastik. Plastikowy statyw nietknięty. Jest to na chwilę obecną konieczne, aby dokładnie sprawdzić i jak się zachowuje, ale na chwilę obecną 10.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft500 413
    • Ft203 493
    • Ft345 632
    • Ft308 325
    • Ft339 158
    • Ft505 655
    • Ft277 492
    • Ft490 238
    • Ft197 327
    • Ft400 823
    • Ft307 400
    • Ft369 990
    • Ft308 325
    • Ft548 821
    • Ft184 994
    • Ft265 159
    • Ft365 674
    • Ft210 585