Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(14)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(14)
    • 5 Star(13)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/02/2022

    everything is good except battery the fuse is off.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2022

    Bardzo dobra i jakość Jestem bardzo szczęśliwy

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2021

    Jeśli mogę dać 10 gwiazdek, dam za te el. Miałem za dużo doświadczenia z el motorami, bo tu, w Kefalonii, mamy górskie religi i zbyt błotne wzgórza. To jest nie do pomyślenia. Mogę teraz wszędzie jeździć z moim rowerem. To nie tylko to, że jestem bardzo zadowolony z tego, jak Banggood dba o kostiumy. Dzięki, Banggood! Gorąco polecam ten rower!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2022

    Szybsza dostawa niż oczekiwano, a rowery naprawdę dobrze zaprojektowane i solidne! Podczas dostawy zauważyłem, że część przedniego hamulca jest uszkodzona i dostawca zgodził się wysłać mi nową część bez żadnych problemów. Naprawdę jesteśmy bardzo szczęśliwi, że kupiliśmy ten przedmiot!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2022

    Livraison décalée de quelques jours suite à réapprovisionnement. Prise en mains facile. J'ai pu le comparer avec un vélo équivalent de marque française et je ne suis pas déçue. Deux fois moins cher et aucune option à rajouter comme fourche télescopique, porte bagages ou panier. Tout est compris dans le prix y compris une pompe. Il roule très bien et est puissant dans les montées. Il ne me reste plus qu'à verifier son autonomie concernant la batterie. Je le recommande.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2021

    Szybka dostawa, produkt bardzo dobrej jakości, dobrze zapakowany, bez problemów przy dostawie, bez wad.Dziękuję Banggood!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2022

    Produit conforme à la description. Parfait ! Il reste à le tester

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2022

    The bag was NOT included in the package! I didn't get the bag! Please make up as soon as possible! That's why I ordered THIS model!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2021

    Wszystko poszło świetnie, towary świetnie, przybyły na czas, lepiej być nie mogło! Nie przestawajcie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2022

    Czuję się naprawdę dobrze, bateria wydaje się działać dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$902.99
    • US$1,119.99
    • US$1,699.99
    • US$1,999.99
    • US$2,099.99
    • US$1,385.99
    • US$1,149.99
    • US$1,419.99
    • US$748.99
    • US$1,869.99
    • US$1,549.99
    • US$1,529.99
    • US$2,199.99
    • US$598.99
    • US$1,559.99
    • US$759.99
    • US$1,027.99
    • US$1,149.99