Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(22)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(22)
    • 5 Star(18)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/04/2021

    Rower wygląda dobrze, dobra jakość produkcji. Długoterminowe użycie powie mi więcej. W tej chwili jestem zadowolony. Byłoby miło, gdyby więcej kolorów było dostępnych. Użyłem niebieskiej taśmy, żeby zmienić wygląd roweru.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2022

    Motocykl pasuje do stosunku ceny. Praca w terenie jest dobra. Niestety, został uszkodzony podczas transportu. Korba i kierownica zostały poważnie zdeformowane. Tylne zawieszenie zostało porysowane. Poparcie jest bardzo głupie. Dyskutowany przez 8 tygodni, mimo zdjęć i filmów, zamiast zaoferować rozwiązanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • neolino
    DE
    25/03/2022

    Bardzo ładny e-bike w cenie, najlepsza jest funkcja 😳 pasuje do prawie każdego samochodu 😎 pierwsze 100 km są na nim i jestem całkowicie zadowolony 💪 Maksymalna moc znamionowa ciągła nie może przekraczać 250 watów. Ponadto maksymalna moc napędowa nie może przekraczać 600 watów, maksymalna prędkość konstrukcyjna to 25 km/h! Oryginalne napędy 40km/h z ciągłą mocą 750w 😅... podręcznik może być lepszy, ale z wystarczającą ilością 😏

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2022

    Wzięłam rower i rozpakowałam go. Dostawa była dość szybka, trwała tylko 15 dni. Jednakże, jeszcze nie złożyłem roweru. Dużo śniegu na zewnątrz, więc będzie musiał poczekać.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    Najlepiej kupuj w ten sposób

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2022

    PENTRU LIVRARE Nie 10. Am facut collet pe 28 dembrie Frina Di Fata są parghia care Actioneaza sabotii rupta. Desi am scris imediat, am trimis film, poze w toate solicitarile, la inceput au spus ca se retrimite placki, Pentruje ca apoi sa sa spuna cale nu se trymite pentru ca doar trebuie reglaje ca nu e rupta. Am trimis din film si am spus ca cer daune pentru ca nu pot foosi biclu o singura si iar au zis ca trimit dar w 8 - 14 zil. Jestem lurat pentru aceasta cerinta foarte mult ca nu stiau sau nu puteau sa deschida dokumentalny itp. Altfel bicleta pare lita, puternica, sa vedem cand wino si frana di fata. Akord 4 stele (ang.). DO WYDARZENIA UWAGA 10. Złożyłem zamówienie 20 grudnia, a paczkę otrzymałem 28 grudnia. Ale rower ma problem: przedni hamulec ma złamaną dźwignię zatykania. Chociaż napisałem od razu, wysłałem film, zdjęcia we wszystkich prośbach, na początku powiedzieli, że utwór jest responsorowany, a następnie powiedzieć, że nie jest wysyłany, ponieważ potrzebne są tylko poprawki, ponieważ nie jest uszkodzony. Wysłałem film i zdjęcie ponownie i powiedziałem, że proszę o odszkodowanie, ponieważ nie mogę używać roweru z pojedynczym hamulcem i powiedzieli, że wysyłam prezent w 8-14 dni. Pracowałem na ten wymóg dużo, ponieważ nie wiedzieli lub nie mogli otworzyć dokumentów Facebook, itp. W przeciwnym razie motocykl wydaje się solidny, mocny, zobaczymy, kiedy pojawi się przedni hamulec. Umowa 4-gwiazdkowa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2022

    Szybka dostawa dobry produkt w cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    Czy jest możliwe, aby wysłać mi przewodnik dla LCD Display M8, Jedno z ustawień nie jest prawidłowe

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2022

    Oprócz ceny musiałem zapłacić 20 Euro ubezpieczenie transportowe. Paczka została wysłana po niespełna 1 tygodniu i dotarła po niecałym 1 tygodniu. Montaż był łatwy, rower był dobrze zapakowany, była tylko jedna mała rysa. Posiada już kolorowy wyświetlacz, światła hamowania i sygnały skrętu, a tym samym nie jest zgodny z instrukcją obsługi. Naciśnięcie przycisku M nie włącza go. Nie myślałem o defektu, dopóki nie zauważyłem czwartego przycisku. Włącza się elektryczność. Jazda jest wspaniała: dobrze ciągnie na zboczach, można również jeździć na niektórych rodzajach śniegu, jest to w miarę odpowiednie do użytku w terenie, a jeśli nie więcej, można wysiąść i pozwolić motocyklowi jeździć idealnie. Ale jest to również największa wada: nie jest on właściwie zaprojektowany do jazdy bez uchwytu przepustnicy, ponieważ prawdopodobnie nie ma czujnika momentu obrotowego, który pomoże pedałować. Kiedy zaczynasz, to trwa sekundę, aby uderzenie zaczęło się brutalnie, podobnie jak na końcu, nadal pcha 1 sekundę. Nawet jeśli nieumyślnie przesuniesz pedały, pchnięcie nagle się zaczyna. W niektórych przypadkach może to być niebezpieczne. Następnie musisz szybko pociągnąć hamulce, a następnie siła oderwie się. Ale ogólnie jestem zadowolony, robi to, co powinien i ze względu na niską cenę mogę zainwestować trochę więcej w elektrykę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Bardzo dobra obsługa, szybka dostawa i bardzo dobry produkt. Dziękuję bardzo

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$15.99
    • US$30.99
    • US$29.99
    • US$24.99
    • US$311.64
    • US$1,899.99
    • US$23.10
    • US$1,819.99
    • US$1,399.99
    • US$2,099.99