Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(25)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(25)
    • 5 Star(23)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/10/2020

    Cudowny rower elektryczny, który przyjechał w bardzo dobry sposób i bez żadnych uszkodzeń w ciągu czterech dni. Przybył, został zebrany tylko w pół godziny i wydaje się być bardzo wytrzymały i silny i z dużą pojemnością akumulatora, który wydaje się być wystarczający do przebycia bardzo długich odległości, Jest to wstępna ocena i po jej wypróbowaniu i odpowiednio ocenię ją dobrze po sprawdzeniu ich na więcej czasu, dziękuję.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2020

    Dzięki, Banggood. Koło jest świetne, wygląda bardzo masywnie. Dostarczenie było bardzo szybkie i nie było uszkodzeń :) W zestawie były zapasowe zderzaki, uniwersalny adapter mocy, zestaw montażowy, zewnętrzny stop, ładowarka 54,6V 2A. Rower miał też ogromny bagażnik. Byłem najbardziej zaskoczony bardzo wygodnym siedzeniem, jest też coś jak pochłaniacz wstrząsów. Zgromadzenie jest szybkie. Nie ma instrukcji dla wyświetlacza :( ale YouTube ma wyjaśnienie ustawień. Podobają mi się ustawienia fabryczne i jak na razie nie ma potrzeby się regulować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2020

    Cieszę się, że go dostanę

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 25/12/2021

    Witam Wszystkich. Kupiłem dwa takie rowery i na jednym już przejechałem 360km po lasach. Po lasach w ciężkim terenie bateria 20Ah pozwala przejechać ok 60km, po szosach nie wiem. Ogólnie jestem zadowolony z zakupu. Rower ten należy traktować jako rekreacyjny nadający się do jazdy po lasach błocie i śniegu, na ścieżkach rowerowych również. Wysyłka szła z czeskiego magazynu i dotarła po ok 7 dniach.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2022

    Świetny facet, zwierzak. Przy 5. prędkości przyspieszono do 33 km/h. Występuje w umiarkowanych wiatrach. Myślę, że możemy jechać szybciej. /Zgromadzenie jest szybkie. Szkoda, że nie ma tylnego światła na pniu (stacjonarnym). Mój wzrost to 187

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Martijn
    NL
    16/07/2022

    Niezły rower op Hill ma dużo mocy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2022

    Zamówienie dotarło po 2 tygodniach czyli z opóźnieniem i niestety słaby kontakt. Tylko bot na czacie który nie informuje nic o przesyłce, a sam statusu paczki nie mogłem sprawdzić gdyż cały czas było przetwarzane. Poza tym wszystko ok. Przesyłka dotarła, super spakowana. Wszystko zabezpieczone. Rower godny polecenia!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    Rower zabespieczony do transportu idealnie. Jedyny mankament niedotrzymanie terminu dostawy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2022

    Bardzo dobry artykuł

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2022

    Górny rower

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$1,139.99
    • US$1,379.99
    • US$949.99
    • US$1,549.99
    • US$1,869.99
    • US$1,599.99
    • US$1,199.99
    • US$1,399.99
    • US$1,829.99
    • US$839.99
    • US$969.99
    • US$1,649.99
    • US$719.99
    • US$1,120.25
    • US$1,319.99
    • US$1,539.99
    • US$1,101.99
    • US$249.99