Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(39)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(39)
    • 5 Star(36)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/12/2020

    To jest super fajny rower! Znacznie wyższy, szybszy i solidniejszy, niż sobie wyobrażałem. Uważaj, jest bardzo szybki! I prawdopodobnie nie nadaje się dla małej osoby, a już na pewno nie dla dziecka. Pojawiło się o wiele więcej funkcji niż widziałem z mark w wyższych cenach, uchwyt do telefonu (z ładowarką USB), koszyk i zestaw narzędzi do naprawy. Montaż był szybki i prosty, prosto z pudełka! Niosę mnie, wysokiego i ciężkiego człowieka na stromych wzgórzach ze względną łatwością używając przepustnicy i światła. Moje jedyne minusy: Nie ma tu żadnego rodzaju instrukcji obsługi, jak korzystać z elektronicznych funkcji i ustawień. Chociaż CMACEWHEEL posiada kanał YouTube z niejasnymi filmami instruktażowymi w niektórych zastosowaniach. Jest też dość gruby i ciężki, trudno byłoby zaciągnąć krok po kroku, chociaż dla mnie jest w porządku. Inaczej wygląda i jeździ świetnie!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2020

    To jest bestia! Naprawdę dobrze zbudowany i wiele funkcji. Ma 5 elektrycznych biegów. Najniższa doprowadzi cię do 25 km/h. Najwyższy doprowadzi cię do 45. Jeśli pedałujesz, to zabierze cię do 62... To takie kurwa niebezpieczne! Załóż kask!

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2021

    Bardzo szczęśliwy przybył w 7 dni 🧐😱😳 już próbował FELICISSIMO 🥰

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2021

    Cieszę się, dziękuję

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2021

    Dość duży, szybko. Łatwy w prowadzeniu. Pomoc wiosła zostaje jeszcze sekundę po zaprzestaniu wiosłowania. Zawsze trzymaj rękę na stopie. Ale naprawdę, to dobry wybór, jeśli potrzebujesz roweru!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2020

    Ładny rower

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Wszystko w porządku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2021

    Czekam na ekran M8, ale nie wysyłasz z M8. Dlaczego?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Benji
    FR
    19/06/2021

    Excellente surprise ! Attention, vélo très grand et mastoc, pas pour moins de 1m70 à mon avis (je fais 1m82, il reste de la marge pour bien plus grand)). Arrivé rapidement bien emballé et protégé. Très belle finition, super équipement, semble robuste, pas de soucis après essai de 10Kms, petits chemins, hors route, tout passe nickel, l'assistance au pédalage me parait inutile, la puissance du moteur prenant immédiatement le relai, sinon quel bonheur en mode électrique, très bonne puissance pour le poids lourd que je suis (le vélo aussi est lourd), vitesse de presque 50kms/h au compteur sur plat, accélération modérée ce qui facilite le contrôle du vélo et le léger retard à l'arrêt du moteur lorsque vous fermez les gaz, Eclairage efficace et de qualité, Casque vivement recommandé, possibilité de poser une plaque d'immatriculation. Je complèterai ou rectifierai mon évaluation si problèmes dans les jours ou mois qui suivent. (tenue batterie et partie cycle) En attendant, je suis vraiment content de mon achat.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • JimVIP5
    GB
    04/12/2020

    Jest to solidny rower i większy niż sugerują zdjęcia. Mam go dla żony, która ma 157 cm wzrostu i wygląda na małą z siodłem najniższym. Jak skomentowali inni recenzenci, opakowanie można poprawić. Wykolejnik był lekko wygięty i potrzebował prostowania, aby powstrzymać łańcuch pocierania opony. Również UPS dostarczyło go do góry nogami, pomimo wielkiej strzałki na pudełku. Mój został wysłany bez instrukcji, mam nadzieję, że Banggood wyśle mi jeden mailem, bo nie wiem, jak włączyć przednie światło. W przeciwnym razie jestem całkiem szczęśliwy i mam nadzieję, że przestanie padać, żeby to się skończyło.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft189 424
    • Ft893 462
    • Ft347 280
    • Ft334 652
    • Ft208 367
    • Ft451 465
    • Ft514 607
    • Ft662 992
    • Ft416 737
    • Ft505 136
    • Ft378 851
    • Ft251 304
    • Ft246 252
    • Ft438 837
    • Ft527 236
    • Ft265 195
    • Ft312 552
    • Ft8 019