Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(23)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(23)
    • 5 Star(17)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/02/2022

    + reálná rychlost 49 km/h - terénní pneumatiky 255x80..po druhé jízdě na zadním kole boule.... doporučuji hned vyměnit za rozměr 10x3.0 city + dobré tlumiče + vypínání a zapínání na klíč + dojezd 30 km

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2021

    Zamówienie dostarczone przez UPS około tygodnia od płatności, towary są z PL nie z CZ, pudełko uszkodzone, ale skuter do drobnych zadrapań jest ok, opis brakujące miejsce, które jest zawarte w dostawie, Przed pierwszym użyciem, oprócz opłaty akumulatora, Zalecam pociągnięcie wszystkich śrub (tylne koło było całkowicie poluzowane!!!), siedzenie nie utrzymuje swojej pozycji nawet po dociśnięciu (cofa się), hamulce muszą być spalone. i dolać olej do pochłaniaczy wstrząsów, jeśli nie masz podobnych umiejętności polecam serwis,...jazda: skuter zajmuje bardzo stromo na początku i trzeba się do niego przyzwyczaić, zawieszenie działa bardzo dobrze, jazda jest spokojna bez wibracji i bardzo wygodna, Wydajność wystarczająca nawet w wadze 95 kg mój skuter wciągnął mnie nawet na bardziej strome wzgórze... Nie mierzyłem silnika, ale szacuje się na 800 do 1000W, hamulce działają bardzo dobrze po regulacji, prędkość w samolocie max 42 km/h, światła są w porządku do kierunkowskazów... To jest bardziej do zabawy niż do użytku.... Pneu ok tylko trochę hałasu, poza tym satysfakcja.... Więcej informacji po dłuższym stosowaniu 🤩, Zamów instrukcje przez UPS około kilku po godzinach, dwie są wykonane z PL nie z CZ, pudełko jest zawsze, ale dwie rzeczy dla małych dzieci jest ok, dwie części, które są częścią dwóch, [Wprowadzenie] to po raz pierwszy (najwyższe ciśnienie było zawsze wyższe!!!), najwyższe ciśnienie nie utrzymuje swojej pozycji nawet po zagojeniu (odwraca się), należy również zachować siły, a olej musi być trzymany do pochłaniaczy wstrząsów, Jeśli nie masz nic innego, mam obsługę... Jazda: Kiedy musisz jechać na bardzo trudne w tej chwili i musisz się go pozbyć, jazda działa bardzo dobrze, jazda jest bardzo bez ekstremalnych i bardzo trudna, moc jest nawet z moich 95 kg dokładnie wciągnął mnie w jeźdźca.... Nie chciałem silnika, ale nie chciałem 800 do 1000W, dokładne dane działają bardzo dobrze po godzinach, prędkość na kole jest maksymalna. Więcej informacji po dłuższym stosowaniu 🤩

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 25/12/2021

    Bardzo dobrze, ale bateria jest mała. To idzie jak kula. Ważę 75 kg i jadę 48 km/h.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2021

    Skuter dobrze wykonany, z wyjątkiem zamknięcia, które skrzypi i sprawia, że kierownica porusza się podczas tras. Skuter jest wyposażony w „dobre" opakowanie, ale z transportu kilka zadrapań i wgnieceń pojawia się po przyjeździe, tylny tarcza hamulcowa jest krzywa, więc ma tendencję do tarcia w trakcie użytkowania. Jeśli chodzi o zastosowanie, szerokość platformy sprawia, że jest ona bardzo wygodna w użyciu, bardziej niż prędkość jest to, że jest to moment obrotowy silnika, który jest od 1000w sprawia, że zarówno płaskie, jak i w dół, ale bardzo rozczarowujące wzloty powyżej 20-25o. Pomówmy o akumulatorze, który bardzo boli punkt tego skutera, jest opisany w momencie zakupu jako akumulator, który gwarantuje co najmniej 40 km autonomii. Przy średnim korzystaniu ze zjazdów i średnim wykorzystaniu dwóch dni przy ładowaniu, akumulator nie przekracza 20-25 km, tak jak w każdym skuterze 250w, Czego się nie spodziewasz za cenę, a zwłaszcza, że nie powinieneś oszukiwać klientów deklarując autonomię, która jest absolutnie nieprawdą. Ogólnie dobry skuter zrujnowany przez żywotność baterii i przez zamknięcie, które ma tendencję do silnego zamknięcia, aby przesunąć kierownicę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    Skuter niesamowite gorąco polecam, po prostu mam pytanie, co te dwa kable są dla. Bardzo dziękuję za odpowiedź

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 22/08/2022

    Przybył 1 dzień przed planowanym NICE Pudełko było lekko uszkodzone, a produkt z pewnymi znakami (patrz zdjęcia). Oczekiwanie zgodne z oczekiwaniami. Bardzo potężny i testuję moc tylko na 75%... Nie przejmujmy się... 55km z 75kg (ang.) Czuję lekki hałas w tylnym kole, myślę, że to przez hamulce. Czy ktoś ma ten sam problem? Opis nie ma akcentu, ale jest w pudełku. ;) dziękuję.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 01/08/2021

    Po dostarczeniu tylne koło nie obróciło się, a przednie koło tylko trudne ustawienia hamulca były źle ustawione. Zamka była luźna, a śruba mocująca nie miała uchwytów. są luźne i obracane

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2022

    Dlaczego nie ma certyfikatu? Proszę wysłać zaświadczenie, jak mogę potwierdzić, że jest mój, gdy jest skradziony mam fesiherung w Niemczech muszę uzyskać numer

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2021

    Produkt pojawił się w ustalonych godzinach, opakowanie jest pakowane daleko od paczki, która gdzieś przebiła, dla reszty skuter się włącza, ale koła są zablokowane, ponieważ dysk hamulcowy jest krzywy, więc kiedy paczka dotrze, poza tym wszystko działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/08/2021

    Przepraszam, nie mam danych do przyjęcia proszę wysłać plik inaczej odeślę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$55.99
    • US$12.99
    • US$59.99
    • US$12.99
    • US$11.99
    • US$8.99
    • US$209.99
    • US$19.99
    • US$13.99
    • US$1,879.99