Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(15)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(15)
    • 5 Star(10)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/02/2022

    + reálná rychlost 49 km/h - terénní pneumatiky 255x80..po druhé jízdě na zadním kole boule.... doporučuji hned vyměnit za rozměr 10x3.0 city + dobré tlumiče + vypínání a zapínání na klíč + dojezd 30 km

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/12/2021

    Bardzo dobrze, ale bateria jest mała. To idzie jak kula. Ważę 75 kg i jadę 48 km/h.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2021

    Produkt pojawił się w ustalonych godzinach, opakowanie jest pakowane daleko od paczki, która gdzieś przebiła, dla reszty skuter się włącza, ale koła są zablokowane, ponieważ dysk hamulcowy jest krzywy, więc kiedy paczka dotrze, poza tym wszystko działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    Skuter niesamowite gorąco polecam, po prostu mam pytanie, co te dwa kable są dla. Bardzo dziękuję za odpowiedź

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 01/08/2021

    Po dostarczeniu tylne koło nie obróciło się, a przednie koło tylko trudne ustawienia hamulca były źle ustawione. Zamka była luźna, a śruba mocująca nie miała uchwytów. są luźne i obracane

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2021

    Skuter dobrze wykonany, z wyjątkiem zamknięcia, które skrzypi i sprawia, że kierownica porusza się podczas tras. Skuter jest wyposażony w „dobre" opakowanie, ale z transportu kilka zadrapań i wgnieceń pojawia się po przyjeździe, tylny tarcza hamulcowa jest krzywa, więc ma tendencję do tarcia w trakcie użytkowania. Jeśli chodzi o zastosowanie, szerokość platformy sprawia, że jest ona bardzo wygodna w użyciu, bardziej niż prędkość jest to, że jest to moment obrotowy silnika, który jest od 1000w sprawia, że zarówno płaskie, jak i w dół, ale bardzo rozczarowujące wzloty powyżej 20-25o. Pomówmy o akumulatorze, który bardzo boli punkt tego skutera, jest opisany w momencie zakupu jako akumulator, który gwarantuje co najmniej 40 km autonomii. Przy średnim korzystaniu ze zjazdów i średnim wykorzystaniu dwóch dni przy ładowaniu, akumulator nie przekracza 20-25 km, tak jak w każdym skuterze 250w, Czego się nie spodziewasz za cenę, a zwłaszcza, że nie powinieneś oszukiwać klientów deklarując autonomię, która jest absolutnie nieprawdą. Ogólnie dobry skuter zrujnowany przez żywotność baterii i przez zamknięcie, które ma tendencję do silnego zamknięcia, aby przesunąć kierownicę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2022

    Ainda andei pouco com ela, mas vem com varios parafusos desapertados. De resto, simples montagem. Ja atinge com ela 58km/h sem ser descida ou subida, apenas numa reta boa. Autonomia, ainda estou a testar

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    Bardzo dobra maszyna, jakość przetwarzania jest bardzo dobra, a wyjście silnika 1000w jest więcej niż wystarczające (wysoce uzależnia)..Wystarczy tylko dostosować tylny hamulec, dokładniej wyśrodkować strzemiona..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/08/2021

    Przepraszam, nie mam danych do przyjęcia proszę wysłać plik inaczej odeślę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2021

    Dobra wydajność - montaż siodła trudno zamontowane wyświetlacze może być lepiej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$1,479.99
    • US$699.99
    • US$1,519.99
    • US$10.99
    • US$75.99
    • US$19.99
    • US$67.99
    • US$209.99
    • US$58.99
    • US$1,369.99