Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(48)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(48)
    • 5 Star(40)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/04/2021

    Więc dostawa do SK bardzo szybka. Zamówione 15.4 i dostarczone 19.4 2021. A to był weekend w międzyczasie. Sprzęt dostarczony nieuszkodzony i kompletny. Po rozłożeniu mogę podać jakość XIAOMI. Pod względem funkcjonalności, prędkość 6km/h jest wystarczająca na szybki spacer, to już bieg. Łatwo połączyć się z APP. Instrukcje w języku angielskim nie są nawet konieczne. Wniosek: produkt wysokiej jakości za rozsądną cenę, przeznaczony do spacerów. Polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2021

    Przedmiot dotarł dobrze zapakowany i w doskonałym stanie. Oszacowanie czasu dostawy było bez zarzutu i rzeczywiście przybył dzień wcześniej. Pad jest łatwy do ustawienia i korzystania z aplikacji mobilnej lub bez niej. Przyszedł z angielskim podręcznikiem. Podręcznik wyjaśnia, jak odblokować maksymalną prędkość 6 km/h za pomocą aplikacji lub bez niej. Jestem bardzo zadowolony z zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2021

    Dobry produkt. Maksymalna prędkość 6 km/h. Używam go podczas pracy ze stołem stojącym, więc mogę efektywnie wykorzystać czas podczas spotkań online.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Szukałem rozwiązania wymuszonego siedzenia po zamknięciu i miesiącami przyglądałem się różnym rodzajom bieżni, dopóki nie spotkałem WalkingPad A1 Pro! Składane, ciche i nie duże, idealne do mojego mieszkania! Mogę to położyć pod łóżkiem, szafkami lub sofą, w ten sposób zamknięcie jest trochę mniej przerażające i w końcu wracam do ruchu! Ta mata elektryczna jest idealna do chodzenia od światła do szybkiego (do maksymalnej prędkości 6KM / h), więc jeśli jesteście ludźmi, którzy muszą się poruszać, ale niekoniecznie do biegania, gorąco polecam! Byłam świetną sportsmenką i po miesiącach przerwy postanowiłam wyjechać z WalkiPad A1 Pro, idealny wybór! Mogę trenować bez oddania przestrzeni w moim mieszkaniu. Ponadto, jego mały rozmiar pozwala mi kontynuować pracę w inteligentnej pracy podczas chodzenia! Co może być lepsze! Dodam, że był to mój pierwszy zakup z Banggood z Włoch i wszystko poszło bardzo dobrze!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Εφτασε σε 10 μερες απο Τσεχια. Πολυ καλή κατασκευη, ευκολο σεταρισμα και γενικά πολυ καλη αγορά . Για ηπια ασκηση για γέρους όπως εγω, είναι μια χαρά. Αν θέλετε πιο δυνατά πράγματα όμως πρεπει να πατε σε πιο μεγαλο κα δυνατο διαδρομο.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2021

    Tapirs runant x zrobić szybkie spacery nie biegać 🏃♂ ️ szybko, jednak 6 km / h są warte po pół godziny na nim. Świetny zakup, rodzina bardzo lubiła 👍🏼

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2021

    Otrzymałem wczoraj i jestem bardzo zadowolony. Dobrej jakości, zdecydowanie nie lekkich. Upewnij się, że masz dobrą, płaską i twardą powierzchnię. Moja żona jest fizjoterapeutą i była mile zaskoczona.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2020

    Bardzo dobrze!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Leo
    GR
    23/01/2021

    Idealnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2022

    Oldukça sessiz, kompakt tasarım sayesinde evinizdeki her hangi bir köşeye rahatça sığacak. Pad uzunluğu oldukça iyi, 180cm boyunda bir kişi rahatlıkla kullanabilir. 6Km hız kilidini açmak için Walkingpad uygulamasındaki direktifleri izlemelisiniz. Uzun süre yürüdüğünüzde Pad kilonuza bağlı olarak biraz ısınacak ve sürtünme etkisiyle lastik kolusu çıkabilir.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$569.00
    • US$451.99
    • US$165.99
    • US$445.04
    • US$626.99
    • US$387.08
    • US$409.00
    • US$739.99
    • US$799.99
    • US$669.99
    • US$530.99
    • US$219.99
    • US$429.99
    • US$469.99
    • US$429.99
    • US$33.50
    • US$589.99
    • US$143.99