Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(38)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(38)
    • 5 Star(32)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/04/2021

    Więc dostawa do SK bardzo szybka. Zamówione 15.4 i dostarczone 19.4 2021. A to był weekend w międzyczasie. Sprzęt dostarczony nieuszkodzony i kompletny. Po rozłożeniu mogę podać jakość XIAOMI. Pod względem funkcjonalności, prędkość 6km/h jest wystarczająca na szybki spacer, to już bieg. Łatwo połączyć się z APP. Instrukcje w języku angielskim nie są nawet konieczne. Wniosek: produkt wysokiej jakości za rozsądną cenę, przeznaczony do spacerów. Polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2021

    Przedmiot dotarł dobrze zapakowany i w doskonałym stanie. Oszacowanie czasu dostawy było bez zarzutu i rzeczywiście przybył dzień wcześniej. Pad jest łatwy do ustawienia i korzystania z aplikacji mobilnej lub bez niej. Przyszedł z angielskim podręcznikiem. Podręcznik wyjaśnia, jak odblokować maksymalną prędkość 6 km/h za pomocą aplikacji lub bez niej. Jestem bardzo zadowolony z zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2021

    Dobry produkt. Maksymalna prędkość 6 km/h. Używam go podczas pracy ze stołem stojącym, więc mogę efektywnie wykorzystać czas podczas spotkań online.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Szukałem rozwiązania wymuszonego siedzenia po zamknięciu i miesiącami przyglądałem się różnym rodzajom bieżni, dopóki nie spotkałem WalkingPad A1 Pro! Składane, ciche i nie duże, idealne do mojego mieszkania! Mogę to położyć pod łóżkiem, szafkami lub sofą, w ten sposób zamknięcie jest trochę mniej przerażające i w końcu wracam do ruchu! Ta mata elektryczna jest idealna do chodzenia od światła do szybkiego (do maksymalnej prędkości 6KM / h), więc jeśli jesteście ludźmi, którzy muszą się poruszać, ale niekoniecznie do biegania, gorąco polecam! Byłam świetną sportsmenką i po miesiącach przerwy postanowiłam wyjechać z WalkiPad A1 Pro, idealny wybór! Mogę trenować bez oddania przestrzeni w moim mieszkaniu. Ponadto, jego mały rozmiar pozwala mi kontynuować pracę w inteligentnej pracy podczas chodzenia! Co może być lepsze! Dodam, że był to mój pierwszy zakup z Banggood z Włoch i wszystko poszło bardzo dobrze!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Leo
    GR
    23/01/2021

    Idealnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2021

    Bardzo eleganckie i poręczne! Nie za głośno, ale nie oczekuj też ciszy. Nie nadaje się do biegania, ale całkiem dobry do chodzenia nawet w dość szybkim tempie. Łatwy do złożenia i ustawienia. Niski profil umożliwia przechowywanie pod kanapą lub łóżkiem, jeśli jest miejsce. Niektóre rzeczy, które można by poprawić: - Jeśli biegniesz boso, poczujesz mały guz, gdzie WalkingPad składa się na pół. Uważam, że można to wyeliminować w przyszłych wersjach. - Byłoby wspaniale móc przechowywać go pionowo jak R1 Pro. - Byłoby miło mieć opcję, która wyłącza piszczenie dźwięków podczas uruchamiania, zmiany trybów itp

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Zgodnie z opisem, działa dobrze, świetnie na stojąco. Kiedy tylko stoję, to męczą się w pół godziny, ale podczas chodzenia mogę pracować godzinami :) Jedynym mankamentem jest łączność - Miija aplikacja nie obsługuje go, jeśli nie jesteś w Chinach kontynentalnych, a aplikacja sprzedawcy jest do dupy... Ale szczerze, nie mam z tego pożytku. Śledź aktywności działa w porządku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Εφτασε σε 10 μερες απο Τσεχια. Πολυ καλή κατασκευη, ευκολο σεταρισμα και γενικά πολυ καλη αγορά . Για ηπια ασκηση για γέρους όπως εγω, είναι μια χαρά. Αν θέλετε πιο δυνατά πράγματα όμως πρεπει να πατε σε πιο μεγαλο κα δυνατο διαδρομο.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Wysyłka na czas zgodnie z planem, traking trochę trudne do naśladowania w pierwszych 4 dniach, później z trochę badań online można śledzić dostawę, w moim przypadku z bartolini. Świetny i funkcjonalny produkt, kompaktowy rozmiar po zebraniu, świetny dla tych, którzy mają kupę miejsca, nie oznacza to trudności w użytkowaniu, rozmiar dywanu jest idealny. Oczywiście nie jest to mata do biegania, ale do szybkiego chodzenia. Odblokowanie przy prędkości 6 po uruchomieniu pierwszego KM, nie ma potrzeby otwierania aplikacji. Super zadowolony z zakupu i produktu!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2020

    OK, moje pierwsze zamówienie na Banggood poszło dobrze. Dopuszczalne czasy, biorąc pod uwagę szczególny okres i nadchodzące święta, zamówione na 10 dostarczone 21-go, śledzenie przesyłki było szczegółowe i aktualizowane dzień po dniu. Produkt wyróżnia się spośród innych bieżni pod względem konstrukcji, przenoszenia, faktu, że jest składany. Nawet ci, którzy mają ograniczone miejsca, mogą sobie na to pozwolić. 6Km / h, ponieważ prędkość nie jest niewielka dla spalania tłuszczu. Zakup doceniony również przez resztę rodziny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft74 774
    • Ft39 920
    • Ft31 682
    • Ft88 716
    • Ft65 269
    • Ft39 920
    • Ft25 345
    • Ft30 415
    • Ft8 235
    • Ft32 633
    • Ft59 882
    • Ft29 147
    • Ft28 514
    • Ft12 671
    • Ft8 235
    • Ft13 622
    • Ft36 118
    • Ft100 123