Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(49)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(49)
    • 5 Gwiazda(40)
    • 4 Gwiazda(6)
    • 3 Gwiazda(3)
    • 2 Gwiazda(0)
    • 1 Gwiazda(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/02/2023

    Świetny rower, bardzo ładny pod względem estetycznym, ale także bardzo solidny i wytrzymały. Wiele dictums skłania mnie do stwierdzenia, że jest lepszy niż jego pozornie podobni konkurenci.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2023

    Very fast delivery in excellent condition.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2023

    Rowery są bardzo dobrej jakości i jeżdżą jak najlepsze. montaż jest nadal rzeczą, ponieważ opis jest bardzo krótki (tak naprawdę). waga jest wskazywana, że np. bagażnik waży 8 kg, ale pozostawienie nie jest opcją, ponieważ tylne oświetlenie jest zamontowane na nim. opis ustawień (obsługa pułapek itp.) nie jest dołączony, co jest kwestią wypróbowania. Jest to piękny, solidny rower składany i zdecydowanie polecam! zamówiliśmy 2 rowery, ale z powodu błędu dostawcy vd był tylko 1 wysłany. Bardzo przepraszam i nie okłamałem DPD! Spróbuj jednak szybko rozwiązać banggood xxxxx 5stars. Wysyłanie / odbieranie drugiego roweru zajęło 5 dni, więc BARDZO SZYBKO

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2023

    To jest to, co wysłali do ciebie, lewy klakson uchwytu i włącznik światła jest wbudowany, przedni i tylny centralnie zasilany ze światłami przewodowymi, a nawet światła hamowania działają !!! Super dobry: # rower!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2023

    Produkt przyszedł szybko i bez szwanku, starannie zapakowany. Rower jest piękny i bardzo dobry! Jeśli wciąż o tym myślisz, kup teraz!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2023

    Przybył bardzo szybko, opakowanie jest bezpieczne dla atomów. Na rowerze przejechałem już 120 km. Do tej pory było bezbłędne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2023

    To mój pierwszy rower elektryczny i bardzo mi się podoba!! Wygląda świetnie i ma naprawdę dobrą jakość..

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2023

    Rower z Grupy Lostech z Padwy przyjechał w 2 dni, idealnie nowy i bez wad. Łatwy w montażu i użyciu. Wrażenia będą następować po luso

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2023

    Jak dotąd, tak dobrze. Testowanie...

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2023

    Zajęło mu to tydzień, aby dotrzeć bez szwanku. W pakiecie brakowało tylko instrukcji obsługi. Jest piękny, dodatkowe akcesoria są świetne. Montaż jest prosty sam montaż kierownicy jest trudny. Po włożeniu musisz złożyć go tak, jakbyś miał go zamknąć i pociągnąć za pomocą klucza, a to zadziała. Poza tym, będę polecać mu wszystko, jeśli myślisz o tym!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$259.99
    • US$28.99
    • US$53.99
    • US$28.99
    • US$9.99
    • US$339.99
    • US$949.99
    • US$254.99
    • US$329.99
    • US$1,396.09