Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(13)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(13)
    • 5 Star(12)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/05/2022

    Skuter przybył szybciej niż oczekiwano, wszystko w porządku, jestem z Wielkiej Brytanii, więc mogę ręczyć za każdego, kto może być zainteresowany, ale nie za bardzo. Jest idealny aha dzięki!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2022

    Czekałem dłużej niż myślałem. To oczywiste, że zainteresowanie skuterem jest wielkie. Jestem zadowolony, ale nakrętki zwijania kierownicy są stale dozwolone, prześwit w drążku kontrolnym jest również nic przyjemnego i nie można go włączyć podczas ładowania. Jestem mile zaskoczony przejechaniem 50 km w „Modzie 2" o wadze 88 kg. Wchodzi na długie wzgórze, jest rześka. Przeszkadza mi nieprzyjemne grzechotanie i brzęczenie przednich amortyzatorów. Ale w stosunku ceny do wydajności gorąco polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2022

    Produkt dotarł na czas... Wszystko perfekcyjne bardzo dobrej jakości.... Jedyną wadą, jaką miałem z kluczem zasilania bez miernika twarzy na zdjęciach z opisu, można zobaczyć doskonale, że jest... Sprzedawca z małą powagą nie zauważył braku i powiedział, że to w porządku, więc nie będę więcej od niego kupować!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2022

    Na skuterze nie ma problemu, ale dostawa zajmuje dwa tygodnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2022

    Skuter przyjedzie na czas. To jest takie fajne. Wszystko działa idealnie. Mogę polecić ten skuter każdemu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2022

    Ładnie i zgrabnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2022

    niezadowolony z zakupu, przybył z awarią, nie ładuje baterii, już zgłosiłem problem i nic nie zostało rozwiązane, czekam na ich zwrot pieniędzy lub wyślij mi kolejny skuter

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2022

    Doskonałość dotarła w 5 dni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2022

    Jest to piękne wczesna dostawa przybył wcześniej niż oczekiwano Polecam go wszystkim i fantastyczne 😘😘😍😍

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2022

    Dobrze na razie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$12.99
    • US$55.99
    • US$8.99
    • US$11.99
    • US$12.99
    • US$209.99
    • US$13.99
    • US$19.99
    • US$11.99
    • US$1,879.99