Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(9)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(9)
    • 5 Star(7)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/07/2021

    Dostarczone w porządku. Jedno ze świateł na scenie się zatrzymało. Kształt tylnego błota i światła różni się od obrazu. Jest brzydki, podmieniłem go. Kosztowało mnie to 300 funtów. Cieszę się po modyfikacjach. Silnik jest silny nawet na wzgórzach. Maksymalna prędkość 50 km/h. Zasięg 60 km na jednym ładowaniu.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2021

    Zamówiono dostawę 22.6.2021 r., dostarczono 7.7.2021 r. Niestety, ładowarka jest na 54,6V, ale bateria w skuterze jest tylko 48V, więc przy ładowaniu po raz pierwszy ładuje się do około 53V. Prawdopodobnie spowodowało to wypalenie przednich i tylnych świateł. Muszę wymienić ładowarkę i światła.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2021

    Jeśli wybierasz między tym a Kugoo Kirin M4 Pro, przejdź do Joyor Y6-S. Zawieszenie, maks. Prędkość, wyświetlacz, opony, materiały. To była dla mnie niespodzianka.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2022

    Muszę powiedzieć, że jest to znacznie lepsze niż to, czego oczekiwałem, że w całej estetyce i wydajności baterii na górze absolutnie polecam ten element z pełną baterią

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2022

    Doskonale, używam go każdego dnia, aby iść do pracy ładuję go 2 razy w tygodniu z odległości 50 km więcej lub mniej z 3 biegami i wagą. Przy tej cenie i trudno znaleźć lepszą, wystarczy spojrzeć na wagę, jeśli nie masz wind, a wszystkie te nie mieszczą się w małych samochodach. Do reszty. Góra.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2021

    Pierwsze 3 tygodnie po zamówieniu złe doświadczenie, ponieważ nie miałem żadnych wiadomości o zamówieniu i jego sytuacji pomimo wysyłania wielu e-maili. Otrzymałem zamówienie w ciągu 35 dni. Skuter jest lepszy niż się spodziewałem. Bardzo dobry zakup, świetna jakość!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2022

    Molto bello. Ho pagato 645euro Vale la pena. Molto stabile

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2022

    Bateria rozładowana mało autonomii nie więcej niż 10 km

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2021

    Super koloběžka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$1,449.99
    • US$10.99
    • US$70.99
    • US$55.99
    • US$9.99
    • US$159.99
    • US$1,369.99
    • US$1,459.99
    • US$15.99
    • US$779.99