Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(40)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(40)
    • 5 Gwiazda(34)
    • 4 Gwiazda(3)
    • 3 Gwiazda(2)
    • 2 Gwiazda(0)
    • 1 Gwiazda(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/09/2023

    przybył w tygodniu we Francji trochę pazur trochę na karton przybył uderzył, mam nadzieję, że gest od sprzedawcy

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 17/07/2023

    Przepustnica sterująca idzie bardzo wstążką, potrzeba czasu, aby zwolnić układ kierowniczy. Tylne wskaźniki są wystarczająco słabe nawet w nocy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2023

    Wysyłka w katastrofalnym stanie, ruiny skutera odmówiłem paczki. Czekam na wieści od banggooda o zwolnienie z innego trotta

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2023

    Świetnie, wszystko poszło gładko i szybko.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2023

    Był perfekcyjnie zapakowany, pudełko siatek, hulajnoga bez defektów, do tej pory udało się to do 100km i świetnie. Czy mogę Ci polecić

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2023

    skuter dostarczone szybciej niż oczekiwano wszystko było w porządku, z wyjątkiem źle ukierunkowanego celu basu w pozie dobrze rozłożyć dwa małe huk w kartonie, ale wszystko było ok, upewnij się, że ma na celu dobrze wszystkie cele przed toczenia się z i nie zapomnij kask nie jest umieścić w rękach dzieci lub niedoświadczeni ludzie, zwłaszcza przy dużej mocy

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2023

    skuter przybył późno, ale całe i niesamowite bardzo potężne duże autonomia ups dostawy katastrofalne musiałem udać się do magazynu, aby odebrać paczkę 50kg w bardzo złym stanie...

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2023

    Dostawa po godzinach wynosiła 34 dni. To był pre-order. Scooter przyszedł w drobnym pudełku OK. Zakończono ładowanie 7 godzin za pomocą 2 adapterów. Do tej pory pokonałem 10 mil i mam ogromną moc. To niesamowite i radość z jazdy, wszyscy mnie zatrzymują i pytają o cenę, szybkość i takie tam. Nie osiągnąłem jeszcze maksymalnej prędkości, ale stabilność jest świetna. Aplikacja do skuterów oświetleniowych LED nazywa się ZENGGE. Jest niesamowita. E-speed jest świetny. To świetny hamulec. Jestem zadowolony, a moi znajomi myślą o jego zakupie. Dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2023

    Znakomity Trott

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2023

    Naprawdę świetny skuter... Maszyna efin, ponieważ jest bardzo, bardzo potężna. Szybsza dostawa niż oczekiwano, ale opakowanie jest raczej źle traktowane, więc 1 lub 2 małe rysy, ale przede wszystkim wadliwy hamulec. Słyszę, że obsługa posprzedażna jest całkiem dobra, więc zamierzam to przetestować. Pamiętaj, aby naprawdę dokręcić wszystkie śruby przed testem.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$1,279.99
    • US$2,159.99
    • US$786.09
    • US$485.51
    • US$2,079.99
    • US$1,799.99
    • US$2,449.99
    • US$1,919.99
    • US$2,669.99
    • US$1,399.99
    • US$425.99
    • US$861.57
    • US$2,489.99
    • US$1,174.28
    • US$1,349.99
    • US$1,239.99
    • US$1,049.99
    • US$1,129.99