Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(38)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(38)
    • 5 Star(31)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/03/2022

    Oryginalnie zapakowane i już uszkodzone

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2021

    Paczka dotarła poprawnie zgodnie z planem. Teraz zmontuję rower i sprawdzę, czy wszystko działa poprawnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2022

    Sehr gute produkte

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2021

    Jak na razie tylko wspaniałe, w ten weekend będzie wypróbowany. A bateria powinna być przetestowana.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2021

    Ten rower nie jest dobry, ma zadrapania i zarysowania w kilku częściach, a bateria nie działa dobrze. Bateria kończy się bardzo szybko, Z pełnym doładowaniem tylko 15 km Praca na czystym trybie elektrycznym

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2020

    Przybył wcześniej niż się spodziewaliśmy! Pudełko jest w idealnym stanie, teraz pozostaje je przetestować i upewnić się, że spełnia oczekiwania!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2021

    received the himo z20 bike in perfect condition. no scratch no damage what so ever. will definately shop again from this seller.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2020

    Rower otrzymany w dobrym stanie i łatwy w montażu. Wszystkie śruby musiały być dokręcone, co zajęło prawie godzinę, łącznie z montażem. Teraz musisz się do tego przyzwyczaić z powodu nowego środka ciężkości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2022

    Schneller Versand, super Bike . Allerdings funktioniert der Speed unlock bei mir nicht. Fährt weiterhin 25km/h obwohl ich im Display auf 41 km/h eingestellt habe. Könnte mir dabei bitte jemand helfen?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2021

    Dotarł w dobrym stanie w ciągu 3 dni roboczych. Jak każdy rower, wymaga regulacji mechanicznych i tuningu, ale pierwsze wrażenie na produkcie jest pozytywne, a zdalna obsługa była dobra.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$11.99
    • US$12.99
    • US$1,519.99
    • US$12.99
    • US$1,099.99
    • US$28.86
    • US$300.75
    • US$15.99
    • US$61.20
    • US$1,269.99