Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(27)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(27)
    • 5 Star(23)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/03/2021

    Ten rower nie jest dobry, ma zadrapania i zarysowania w kilku częściach, a bateria nie działa dobrze. Bateria kończy się bardzo szybko, Z pełnym doładowaniem tylko 15 km Praca na czystym trybie elektrycznym

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2020

    Przybył wcześniej niż się spodziewaliśmy! Pudełko jest w idealnym stanie, teraz pozostaje je przetestować i upewnić się, że spełnia oczekiwania!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2021

    received the himo z20 bike in perfect condition. no scratch no damage what so ever. will definately shop again from this seller.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2020

    Rower otrzymany w dobrym stanie i łatwy w montażu. Wszystkie śruby musiały być dokręcone, co zajęło prawie godzinę, łącznie z montażem. Teraz musisz się do tego przyzwyczaić z powodu nowego środka ciężkości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2021

    Paczka dotarła poprawnie zgodnie z planem. Teraz zmontuję rower i sprawdzę, czy wszystko działa poprawnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2021

    Jak na razie tylko wspaniałe, w ten weekend będzie wypróbowany. A bateria powinna być przetestowana.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2021

    Dotarł w dobrym stanie w ciągu 3 dni roboczych. Jak każdy rower, wymaga regulacji mechanicznych i tuningu, ale pierwsze wrażenie na produkcie jest pozytywne, a zdalna obsługa była dobra.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • ReXVIP5
    IT
    09/05/2021

    Naprawdę niezwykłe, z małymi niespodziankami, jak pompa zainstalowana w tubie siedzenia. Składanie jest bardzo proste. Być może jedyną małą wadą jest waga, którą można poprawić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    Bardzo zadowolony; żadnych zadrapania w ogóle musiał tylko ustawić hamulce i skonfigurować je do moich preferencji, także proste kompaktowe konstrukcje. Mam nadzieję, że nowszy model ma podstawkę lub wałek. Dostawa dotarła wcześniej niż się spodziewaliśmy, pudełko było uszkodzone, ale na szczęście rower nie ucierpiał.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2021

    ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ.ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΣΕΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft261 062
    • Ft259 740
    • Ft23 284
    • Ft368 793
    • Ft340 373
    • Ft386 638
    • Ft373 420
    • Ft105 745
    • Ft360 201
    • Ft46 261