Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(11)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(11)
    • 5 Star(8)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/10/2021

    Top naładowałem baterię przez całą noc, przejechałem ponad 50 km (pół pod górę), na równinie ponad 60 km, vel. Maksymalnie 47Km / h. Waga ponad 100 kg, jestem bardzo zadowolony z autonomii. Precyzyjny i wyraźnie widoczny wyświetlacz nawet w ciągu dnia, dość wygodne siodło z oświetleniem 3 trybu (stałe światło, wolno migające, szybko migające). Akumulator jest wyjmowany za pomocą dostarczonego klucza, do niego znajduje się port USB, do którego można podłączyć światło siodła i więcej... Przednie zawieszenie jest zamykane i regulowane w twardości, tył (od 165) nie jest regulowany i blokowany, jest trochę miękki dla mojej wagi, ale nadal jest używany. Już zamówił zawieszenie z 1000 funtów do 40 euro. Przy zakupie otrzymasz: zestaw przenośnych kluczy narzędzi, pompa do opon, która dobrze nadmuchuje, bateria 1 48v-17.4ah, 1 ładowarka akumulatorów 220v. Polecam po zakupie wstrzykiwać lateksowy płyn wewnątrz komór powietrznych jako zabezpieczenie przed przebiciem po 200 km, ze względu na kolce kwiatowe. Rower jest odblokowany w sumie, więc nie polecam wchodzić do tajnego menu, ponieważ jest bezużyteczne, a zwłaszcza przy każdym wejściu jesteś ustawienia strony. Silnik 1000W oferuje 5 poziomów pomocy, zwykle nie przekracza 2 na równinie i 3 w świetle, aby zapewnić większą autonomię. Skrzynia biegów ma 7 prędkości, w pierwszej i drugiej można zrobić ważne wspinaczki, ale i tak rower nie nadaje się do skrajnych i bardzo stromych tras.W tych przypadkach musisz zdecydować się na MTB z silnikiem centralnym, które są jednak bardzo drogie. Wodoodporny, ale nigdy nie zatopić węzłów w wodzie. Prać tylko wilgotną szmatką i gąbką usuwającą baterię.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2021

    Wspaniały rower przyszedł kolację szybko z 4 dni rower przybył. Szkoda tylko, że pudełko zostało dostarczone do góry nogami, co uszkodziło siedzenie. Nie jeździłem nim jeszcze długo, ale na razie wygląda dobrze. Montaż był dla mnie gotowy w pół godziny. Nie mogę się doczekać pracy nad tym motorem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2021

    Doskonały produkt, bardzo zadowolony z zakupu, szybka dostawa, idealnie zapakowany produkt, tylko brakuje śruby w opakowaniu, aby naprawić reflektor, ale mogłem łatwo znaleźć inny, który zrobił to bez problemu. Małe przeoczenie, ale bez konsekwencji. Poza tym, nie ma nic więcej do dodania na temat dostawy. Rower naprawdę daje satysfakcję po kilku dniach intensywnych testów, bateria ma dość znaczny czas użytkowania nawet dla użytkownika, który jest dość ciężki (97 kg) Jedynym minusem może być tylne zawieszenie, które jest trochę miękkie jak na moją wagę, Tylne koło dotyka skrzynki kontrolera w dużym kompresji, co powoduje mały hałas tarcia. Polecam ten rower i tego sprzedawcy bez żadnych zastrzeżeń.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2021

    Dostawa była szybka, a pakowanie roweru było bardzo dobre. Sam rower jest bardzo dobry, przeszedł moje oczekiwania. Jedyny problem jaki miałem to to, że drugiego dnia dostałem przebicia tylnej opony i próbowałem zdjąć tylne koło, aby zmienić rurę, Musiałem odłączyć silnik od kontrolera, aby zdjąć koło, a kiedy próbowałem je odłożyć, okazało się, że jest błąd 7 na wyświetlaczu, ale z małym badaniem domyśliłem się i rower działa ponownie. W sumie jestem zadowolony z zakupu roweru i usługi od sprzedawcy, pomijając problem z naprawą przebicia zdecydowanie polecam ten rower.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2021

    Pakowanie było doskonałe, przybyło w 5 dni, wszystko działa dobrze. Z przepustnicą motocykl jedzie około 38 kmh, a z pomocą wiosła około 45 kmh, Jedynym minusem jest to, że kiedy bateria jest w motorze, możesz ją włączyć, nie ma dodatkowej opcji, aby wyłączyć akumulator.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2021

    Paczka dotarła bardzo szybko i wszystko regularnie. Motocykl wygląda dobrze, ale jest jeszcze za wcześnie, aby mówić zrobiłem 20 km i jedyną rzeczą, która nie doprowadza mnie do szaleństwa, jest to, że z silnika o mocy 1000 W spodziewałem się lepszego.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2021

    Idealny rower, przewyższył moje oczekiwania. Świetny i solidny rower! Miałem dziś świetną pierwszą przejażdżkę. Przybył za 6 dni pod drzwiami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    Bardzo pozytywne doświadczenie, które było dobrze zapakowane. Drobne uszkodzenia kierownicy. Proszę nie czuć, że jest jakiś powód, aby zwrócić rower.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    Najwyższy czas dostawy w ciągu 5 dni rower został dostarczony i dobrze zapakowany w bardzo dobrym stanie. Rozpakowanie i montaż nie zajęło nawet godziny. Łatwy w montażu, tylko przednie koło, kierownica, rower jest świetny, działa bardzo dobrze. Jakość jest dobra, a moc silnika jest bardzo dobra! Motocykl też wygląda dobrze. Świetna zabawa z jazdą na rowerze. Możesz zamówić przez Banggood wysoce zalecane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2021

    Motocykl przekroczył oczekiwania, ze względu na cenę jestem bardzo zadowolony z jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft594 830
    • Ft512 214
    • Ft419 684
    • Ft793 107
    • Ft588 220
    • Ft627 876
    • Ft621 267
    • Ft479 168
    • Ft452 731
    • Ft462 645
    • Ft257 758
    • Ft489 082
    • Ft644 399
    • Ft284 195
    • Ft307 327
    • Ft323 850
    • Ft259 740
    • Ft386 638