Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(37)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(37)
    • 5 Star(34)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/10/2021

    Bardzo dobrze zapakowany rower, który jest szybko dostarczany. Zalecany dla każdego, kto chce dobry szybki i szorstki rower. Kupiłem za to torby. Szybko złóż je do kupy. A teraz ja zabieram.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2022

    Mam to od kilku tygodni i przejechałem na nim 900 km. Mój poprzedni ebike był bafang bbshd 1000w zestaw do konwersji i nie był tak szybki jak to. Używam go przy ustawianiu dużej mocy 4 na 5, przepustnica w dół i wspomagam resztę jadąc średnio 40km/h. Szacuję zasięg 40-50 km w tym miejscu. Naładowanie baterii zajmuje od 3 do 4 godzin. Jestem w pełni księżyca z nim i używać go codziennie do ruchu do pracy 20 km w każdą stronę, ładuje go w pracy (Przetestowałem go bez doładowania na czas podróży powrotnej, a na koniec 40km brakło mocy).Nie wymaga wiele montażu i widzę, że wszystko jest dobrze poskładane i nie ma rdzewiejących śrub lub nakrętek na nim jeszcze. Podsumowując, kupię go ponownie, jeśli umrze w odległej przyszłości. Dla ceny nic nie jest bliskie, zrobiłem wiele wyszukiwania przed zakupem to jest ten, który można pokonać

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2021

    Naprawde dobry rower elektryczny. Dobra jakość. bardzo szybko 50 km / h. Na żywo wygląda o wiele lepiej niż na zdjęciach.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Świetny rower, jeździ wszędzie, pomoc elektryczna na górze, naprawdę wysokiej klasy motocykl. Dzięki Banggood, dostawa była bardzo szybka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2022

    Rower był dobrze spakowany, łatwy do wyssania i dobrej jakości. Bardzo kocham ten rower, więc zamówię jeszcze kilka dla mojej żony i dwóch przyjaciół.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    Ładny rower, bardzo mi się podoba dzięki Banggoodowi, który przyszedł na czas tak duży i pasuje do mnie bardzo dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2022

    Super silny e szczke jestem bardzo zadowolony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2022

    Dobrze dostać bardzo szybko i bardzo dobrze chronione i pakowane, Zrobiłem 91 kl z pedałowania i mam więcej niż pół baterii nadal, bardzo zadowolony jestem zadowolony z roweru bardzo dzięki bangood.Nie mam słów na ten wspaniały rower, Świetna komunikacja ze sprzedawcą.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2021

    Byłem tylko sceptyczny tak tanio?! Dzisiaj mój MX02S przybył, bardzo dobrze zapakowany, budowa była bardzo łatwa, pierwszy testowy napęd i co mogę powiedzieć... Jestem zachwycona!!! Mogę tylko polecić GUNAI!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2021

    Rower przybył w odpowiednim czasie, ponieważ opisany dobrze zapakowany produkt dobrej jakości, teraz czas ładowania baterii powie na jakość baterii zadowolony z usługi do tej pory

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$15.99
    • US$8.99
    • US$45.99
    • US$16.99
    • US$15.99
    • US$18.99
    • US$66.98
    • US$1,819.99
    • US$1,899.99
    • US$1,449.99