Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(36)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(36)
    • 5 Star(31)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/09/2021

    Krasny, funkcny skladaci e-bike bez retaze s moznostou kupi dalsej baterky. Mam 110kg a vozi ma denne 15km do a 15km z prace a este ostava dost energie v baterke. Odporúčam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2021

    Fantastyczne opakowanie, po prostu niesamowite. Zawartość jest szaleństwem tak wysokiej jakości wykonania. Zabawa z jazdy jest niesamowita. Polecam ten e-rower każdemu. B.Laube Bremerhaven

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2021

    Nić została zniszczona, gdy przybyła. Motocykl nie może prowadzić 😡. Nie mogę usunąć bateri 😡

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2021

    👍🏻👍🏻 bardzo dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2021

    Doskonały sprzęt, dobry zasięg, solidne podwozie, moc silnika i baterii bardzo dobra... Punkt negatywny: Łodyga siodła jest zbyt krótka, nie jest konieczne, aby uzyskać więcej niż 1,75. Gdy sam miałem 1,83 m wzrostu, musiałem kupić dłuższy pręt siodłowy, żeby móc pedałować bez dyskomfortu. Musiałem też lekko przekręcić kierownicę, żeby go podnieść, żeby nie kolidować z kolanami z kierownicą... Po dokonaniu opisanych powyżej modyfikacji i pokonaniu 100 kilometrów wnioskuję, że ten sprzęt jest bardzo prawidłowy... Rower ten zyskałby ogromne zyski, gdyby jego producent skorygował wyżej wymienione usterki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2021

    13.04.21 zamówiona i 17.04.21 odebrana. To jest młotek. Rower poskładany w kilka minut. Pierwsze 50 km. - Fharenie. Mogę tylko polecić i to zrobiłem dzisiaj. Zdjęcie nie może wczytać, stoi kompres i nie ładuje. Czy i później

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/05/2021

    I bought this bicycle and it arrived ss per the time mentioned. I like so much. my friend also bought the same engwe x5s. his weight is 55kgs. his bicycle gave mileage of 62km. my weight is 90kgs. my bicycle gave mileage of 45km. so the mileage depends on weight of rider. seat is so comfortable. installation is also easy. I recommend this bicycle

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2021

    Dziękuję za szybkość transmisji Otrzymałem ten rower tydzień po zapłaceniu i przyjechał w idealnym stanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2021

    La consegna nei tempi previsti e dovuti buon imballaggio il prodotto è di mio gradimento sembra di buona fattura forse non con grandi rifiniture comunque visto il prezzo del mercato più che soddisfacente ancora da provare

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2021

    estupendo articulo,muy buenos los acabados ,sensación de rubustez, llegó antes de lo esperado.Cargando bateria y a montar, volveria a tratar con el proveedor

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 150
    • Ft252 242
    • Ft48 333
    • Ft346 833
    • Ft7 879
    • Ft5 095
    • Ft154 497
    • Ft27 674
    • Ft250 980
    • Ft378 364