Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(39)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(39)
    • 5 Star(33)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/06/2022

    Jest to bardzo dobry produkt i mogę bez wahania powiedzieć, że jest to najlepszy e-rower w moim życiu, dzięki tej aplikacji, która pomogła mi go kupić

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2022

    Doskonały rower. Wielka wartość pieniędzy. Szybka dostawa. Niezwykle zabawne doświadczenie jazdy na rowerze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2022

    Brak działającego 😢😢

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2022

    To było dobrze pakowane i dobry e-bike tylko mały problem z baterią myślę, że nie osiągnie autonomii 60/80 km, ale ogólnie było dobre dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2022

    szybka dostawa. Rower jest ładny i jeździ bardzo szybko i wygodnie. DPD nie chciał dostarczyć musiałem odebrać go z miejsca dystrybucji ze względu na wagę. DPD Holandia była problemem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2022

    Rower jest dobry, ale nie ma rogu. To mi się nie podoba

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2022

    Bardzo zadowolony z tego roweru elektrycznego! ויקיג'אנקי

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2022

    Opóźniona wysyłka nie rozumiałem z czego, ale po przybyciu w krótkim czasie. Bomba e-rowerowa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2022

    Bardzo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2022

    Dostarczone szybko i chłodno koło. Tryb motoroweru nie działa jednak na moim rowerze. Może z powodu dostawy do Niemiec. Ale fajnie jest jeździć na rowerze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$1,359.99
    • US$1,319.99
    • US$669.99
    • US$1,219.99
    • US$1,919.99
    • US$1,298.99
    • US$599.99
    • US$999.99
    • US$1,629.99
    • US$1,149.99
    • US$785.99
    • US$1,119.99
    • US$1,519.99
    • US$489.99
    • US$1,499.99
    • US$1,199.99
    • US$629.99
    • US$879.99