Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(9)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(9)
    • 5 Star(8)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/05/2021

    5 gwiazdek na wiarygodność strony, co powiedział i następnie stało się, dostarczone w 6 dni przez Czecha. Idealne opakowanie, wykonane z pianki, bibułka jest dobrze jędrna w pudełku. Od kilku lat, kiedy polegam na Banggood i nie mam żadnych problemów

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2021

    Piękny rower, przybył w zaledwie tydzień z wysyłką z Polski.. Naprawdę polecam zakup++

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2021

    Quick delivery from Cz warehouse. Came in a suitable box very well packed in plastic and foam . Easy instructions for assembly. Charged battery pack for one night and then just ready for take off. One thing I have noticed is that luggage holder seems to be "twisted" seen from behind. Not happy with that. Overall I recommend this product

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2021

    The Bike was packed very secure in Foam and Plastic. When it was in Stock again it just took a few Days to deliver it from Cech o Austria! Very Quick!!! ..... and the Bike is fantastic. It looks very stylish, it seams to be worked out very good, really good Quality!!! I love it!!! Unfortunately I couldn't try it out because its still very cold outside, but so far everything functions very well!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2021

    Dostawa w ciągu 2 tygodni była szybka, nawet 8 dni wcześniej niż zapowiadano. Na pytania od razu odpowiadała obsługa klienta. Jestem bardzo zadowolony!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Naprawdę szczyt!!! Wspaniałe, potężne, niezawodne i najwyższej jakości materiały!!!! Szalona autonomia, z pomocą do 65% przyjazd do 70 km!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2021

    Nie zmieniłam Shimano.... poza tym ok

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2021

    ottimo prodotto,spedizione in 15 giorni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    Bestseller, szybka dostawa w siódmym, doskonały produkt!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft441 994
    • Ft378 851
    • Ft451 465
    • Ft491 245
    • Ft220 995
    • Ft467 251
    • Ft378 851
    • Ft473 565
    • Ft284 138
    • Ft489 351
    • Ft644 049
    • Ft312 552
    • Ft378 851
    • Ft473 565
    • Ft457 779
    • Ft340 966
    • Ft284 138
    • Ft5 102