Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(11)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(11)
    • 5 Star(10)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/02/2021

    Dobry rower, dość szybki 49,7 km, dobrze jeździ... Shimano wielki pociąg i derailleur nie wydaje się zbyt dobrej jakości i wydaje się mieć dużo gry w stawach, co utrudnia odseparowanie biegów i derailleur. Koła są tylko 20 cali nie mają miejsca na wykolejenie, więc kiedy jesteś w najniższym biegu łańcuch ociera się o oponę, jest ok na drugim biegu, więc nie jest to wielki problem. Łodyga kierownicy jest dla mnie trochę niska, lubię siedzieć bardziej pionowo, może kupię przedłużenie. Baterie wydają się ok jak na razie (czas pokaże) W sumie dobry rower polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    Zamówienie wykonane w dniu 04.01.2021 i otrzymane w dniu 08.01.2021,4 dni, aby otrzymać rower, naprawdę wspaniałe. Dzięki, Banggood. Motocykl przyjechał w swoim kartonie i w bardzo dobrym stanie, dobrze zabezpieczony i jest piękny. Próbowałem go trochę i jest bardzo zdenerwowany. 2 baterie na autonomię X2. Jeszcze raz dzięki Banggood i ups za szybkość. Zamówienie wykonane w dniu 01/04/2021 i otrzymane w dniu 01/08/2021,4 dni, aby otrzymać rower, naprawdę wspaniałe. Dzięki, Banggood. Motocykl przyjechał w swoim pudełku i w bardzo dobrym stanie, dobrze chroniony i piękny, próbowałem go trochę i jest bardzo nerwowy. 2 baterie w zasięgu X2. Jeszcze raz dzięki Banggood i ups za szybkość.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    Hamowanie zostało wykonane przez uderzenia, zmieniłem tarcze hamulcowe i zjawisko zniknęło. Po demontażu i pomiarze krążki miały zmianę grubości 15/100 na tokarce

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2021

    Rower przyjechał bardzo szybko, nawet kilka dni przed oczekiwaną. Jest łatwy w montażu, chociaż może trzeba dostosować przedni hamulec (jest film na Youtubie, który mówi ci, jak to zrobić) Wydaje się bardzo solidny, jest bardzo szybki i wygląda fajnie. Szczęśliwy klient.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2021

    bardzo profesjonalna obsługa , błyskawiczna realizacja zamówienia, towar dotarł w idealnym stanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    Świetny produkt, otrzymany w 12 dni, piękna linia Jestem bardzo zadowolony z zakupu polecam go wszystkim

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Dostarczono go w kilka dni, nie mogę się doczekać, ale śnieg na zewnątrz

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Element zgodnie z opisem, Łatwy w montażu i szybki transport przybył nawet z wyprzedzeniem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Wszystko było super, 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Łatwy do zamówienia, Szybka, Świetna obsługa!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft259 014
    • Ft8 521
    • Ft38 030
    • Ft337 703
    • Ft9 833
    • Ft180 325
    • Ft8 849
    • Ft357 375
    • Ft259 014
    • Ft491 802