Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(20)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(20)
    • 5 Star(17)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/05/2022

    Bardzo ładny rower, więcej niż 200 km bez problemu. Więcej niż 80 km w trybie PAS dla kierowcy 105 kg bez problemu. Wszystko ok tylko bardzo twarde i hałaśliwe łamacze i wibrujące hałaśliwe stoisko boczne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2021

    Doskonała jakość. bardzo dobrze zapakowane. Łatwy montaż w ciągu 10 minut. I superszybka dostawa!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2022

    Witam w pierwszym miejscu chciałbym złożyć skargę trwało to dłużej niż jeden, ale przybył i pojawił się wadliwy silnik nie działa Załaduję wszystko, co instrukcja plus silnik nie działa Chcę wiedzieć, co mogę zrobić, ponieważ zapłaciłem za Re Pokrywanie produktuq prace

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2022

    Witam, na obu kołach oś jest krótka na przednim kole. Nie może być zmontowany. Wprowadzono śrubę nośną dla porównania. Który został tam wysłany do transportu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2022

    Bardzo ładny e-rower

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2022

    Doskonała jakość. bardzo dobrze zapakowane. Łatwy w montażu i szybka dostawa!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2022

    Póki co, mam nadzieję, że to potrwa.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2022

    Jestem bardzo zadowolony z produktu.Dostawa trwała dłużej. Był problem, że wysłali mi złą ładowarkę, nie mogę naładować baterii, teraz rozwiązuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2022

    Bardzo dobry produkt, ładny na góry. Przesyłka w samą porę. Czołgi do Bangood z Włoch

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/04/2022

    Kolczyki na rowerze stacjonarnym!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$1,759.99
    • US$1,172.99
    • US$902.99
    • US$1,469.99
    • US$1,006.99
    • US$1,529.99
    • US$989.99
    • US$1,299.99
    • US$1,579.99
    • US$1,559.99
    • US$879.99
    • US$999.99
    • US$653.99
    • US$951.99
    • US$790.99
    • US$1,339.99
    • US$1,017.99
    • US$749.99