Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(30)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(30)
    • 5 Star(28)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/07/2021

    Rower jest super, opakowanie idealne. Przybył wcześniej. Jest dobrze zmontowany w fabryce. Rzeczy, na które warto zwrócić uwagę: - Ustawienie było ustawione na 20 kół, musi być dostosowane (w dół + strzałka w górę w tym samym czasie i menu P06, P08 ograniczenie prędkości :-)) - Po złożeniu tylny uchwyt hamulca zarysowuje przedni widelec - Śruba na lampie musi być mocno dokręcona, tak aby mogła się rozluźnić. Zdecydowanie polecam rower, wytrzyma wzniesienie i wygląda bardzo dziko.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    Came early as said. Quality monstrous bike for every terrain and great looking also. The fat tires are stolen from a motor bike :-)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Niesamowity rower....to potwór!!!!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2021

    Dostarczone w mniej niż 2 tygodnie we Francji, łatwy w montażu, dobrej jakości i bardzo przyjemny w prowadzeniu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/07/2021

    Piękna, jak opisano, doskonała

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2021

    Były szybka wysyłka do Szwecji trwało 6 dni i wszystko było idealne! Dziękuję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2021

    Zamówiłem ten rower po zobaczeniu w internecie kilku recenzji, muszę powiedzieć, że byłem zdumiony jest naprawdę rower dobrze wykonany i zgodnie z ceną komponenty są dobre, niektóre rzeczy trochę tanie, ale wszystko działa. Część z drugiej strony, która mnie zadziwiła jest naprawdę potężny i pomaga w wielu sytuacjach szczególnie pod górę. Dawno nie jeździłem na rowerze i to sprawiło, że odzyskałem pożądanie

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2021

    Świetny produkt, dobry stosunek jakości do ceny. Tylko kret licznik km odczytuje prędkość i odległości całkowicie błędne. Co mogę zrobić, żeby to poprawić?

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    Bardzo dobrze dostarczona na czas, dobrze zabezpieczona. Pytania: Brak instrukcji obsługi w języku francuskim Jak ustawić miernik w km Jak odblokować, ponieważ daleko od zapowiedzi 40 km/h Jak rozpalać ogień przed?

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2021

    Dobry produkt .. .. Wytrzymały. Dostawa zgodnie z planem /

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$1,329.99
    • US$1,109.99
    • US$2,599.99
    • US$1,399.99
    • US$1,849.99
    • US$974.03
    • US$1,547.99
    • US$1,949.99
    • US$1,529.99
    • US$1,479.99
    • US$1,079.99
    • US$1,379.99
    • US$1,099.99
    • US$1,129.99
    • US$1,589.99
    • US$1,309.99
    • US$1,499.99
    • US$147.99