Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(40)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(40)
    • 5 Star(33)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/03/2022

    Dostawa trwała około 3 tygodni, rower jest idealny i wszystko działa świetnie. Dzięki za wszystkie prezenty.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2021

    Dostarczone w mniej niż 2 tygodnie we Francji, łatwy w montażu, dobrej jakości i bardzo przyjemny w prowadzeniu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2021

    Były szybka wysyłka do Szwecji trwało 6 dni i wszystko było idealne! Dziękuję!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2022

    La bici è davvero eccezionale ma ci sono state alcune anomalie: 1) il pacco aveva ricevuto un colpo laterale quindi mi aspettavo qualche problema alla bici ed infatti... 2) Nel telaio è presente un graffio di circa 2 cm, fortunatamente mettendo la sacca sono riuscito a coprirlo 3) La chiave della batteria viene inviata attaccata (non ne capisco il motivo visto che c'è lo scatolo interno con i vari accessori poteva essere messa all'interno ben custodita) e infatti ho ritrovato questa chiave piegata, fortunatamente c'è quella di riserva. 4) il problema più grosso però è che togliendo la chiave dalla batteria la bici risulta comunque alimentata, tanto che posso accenderla e usarla anche senza chiave. Questa è la cosa più grave, perchè la chiave nasce proprio affinchè se la tolgo la bici dovrebbe diventare inutilizzabile. 5) La bici è omologata per un carico massimo di 200 Kg, l'ho acquistata soprattutto per questo visto che ho problemi di obesità e con tutto che sono 140 kg (quindi molto meno del carico massimo), l'ammortizzatore posteriore scende tutto quindi come se non ci fosse. Per questi motivi non mi sento di dare più di 3 stelle, anche se torno a dire la bici è molto robusta e potente, se non ci fossero stati sti problemi gli avrei dato il 5 stelle.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2021

    Rower jest super, opakowanie idealne. Przybył wcześniej. Jest dobrze zmontowany w fabryce. Rzeczy, na które warto zwrócić uwagę: - Ustawienie było ustawione na 20 kół, musi być dostosowane (w dół + strzałka w górę w tym samym czasie i menu P06, P08 ograniczenie prędkości :-)) - Po złożeniu tylny uchwyt hamulca zarysowuje przedni widelec - Śruba na lampie musi być mocno dokręcona, tak aby mogła się rozluźnić. Zdecydowanie polecam rower, wytrzyma wzniesienie i wygląda bardzo dziko.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    Came early as said. Quality monstrous bike for every terrain and great looking also. The fat tires are stolen from a motor bike :-)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Niesamowity rower....to potwór!!!!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 17/07/2021

    Piękna, jak opisano, doskonała

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2022

    E-rower był w porządku. Zasięg przy mrozach wynosi 30 - 35 km w zależności od terenu, który jest doskonały waga 99 kg, polecam.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    Bardzo dobrze dostarczona na czas, dobrze zabezpieczona. Pytania: Brak instrukcji obsługi w języku francuskim Jak ustawić miernik w km Jak odblokować, ponieważ daleko od zapowiedzi 40 km/h Jak rozpalać ogień przed?

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$1,399.99
    • US$1,245.99
    • US$949.99
    • US$1,359.99
    • US$1,499.99
    • US$951.99
    • US$1,349.99
    • US$1,379.99
    • US$1,539.99
    • US$899.99
    • US$1,229.99
    • US$869.99
    • US$653.99
    • US$1,119.99
    • US$1,319.99
    • US$925.99
    • US$1,017.99
    • US$9.99