Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(11)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(11)
    • 5 Star(9)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/07/2022

    Na pierwszy rzut oka skuter jest fajny. Przepraszam, że przyszedłem z pogniecionym tylnim skrzydłem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2022

    Wszystko działa dobrze, jednak mówią 65 km godzinę, mój otrzymał nie więcej niż 23 km godzin z obu silników włączony w prędkości 3, myślę, że jest problem, jestem bardzo rozczarowany, chciałem kupić drugi, Cóż, nie sądzę tak. Dam ci 5 gwiazdek, gdy problem zostanie rozwiązany.

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2021

    zbyt ładny, ale zbyt szybki, asistenza top bangood gwarancja zakupiona nie będziesz żałować

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2021

    Środki są dobre. Para grafijnego opakowania Danneggiata. Hamulec dyskowy do regulacji. Warte tych pieniędzy, ale szkoda tych szkód

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2021

    Przyjechał wcześniej niż się spodziewaliśmy, skuter przyjechał w idealnym stanie, wszystko działa jak w instrukcji, tylko czeka na test drogowy ...ale myślę, że to będzie niesamowite. Banggood numer jeden bardzo profesjonalny i super uważny.. Bardzo gorąco polecamy!!!!!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2021

    /Witaj, w porządku, Mam problem z akumulatorem i hamulcem. Czy mógłbyś go odzyskać i wysłać do mnie, kiedy skuter elektryczny będzie naprawiony? Przekaż mi wszystkie informacje do przetrawienia. Nie, dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2021

    Ta strona to prawdziwy przekręt, nie kupuj tu nic, powiedziałem Fałszywy przedmiot i brak obsługi klienta

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2021

    Bestia ●

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2022

    Zabawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    To szybko. Jakość 10/10.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$1,479.99
    • US$75.99
    • US$14.99
    • US$10.99
    • US$219.99
    • US$55.99
    • US$1,519.99
    • US$67.99
    • US$17.99
    • US$1,027.99