Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(22)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(22)
    • 5 Star(20)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/03/2022

    Szybka dostawa w ciągu 4 dni z Holandii na Słowację. W poniedziałek była w domu w piątek. Przy mojej wadze około 100 kg, jechałem według wyświetlacza z prędkością około 40 km/h. Możliwe, że pójdzie trochę szybciej z moją wagą. Nie przetestowałem go jeszcze prawidłowo, ale materiały i konstrukcja wyglądają dobrze. Trzy tryby jazdy. Wyszło martwe, naładowałem go w 100%, co trwało około 6 godzin

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2022

    Dobrze zbudowany i solidny skuter, który jest odpowiedni dla kierowców o wadze 90 kg lub więcej. A bardzo strome mogą być również obsługiwane z prędkością około 17 - 19 kmh i to jest wspinaczka dość stroma.Dla mnie jest to super skuter o wystarczającej odległości. Wierzę, że jadąc tylko na eko mogę zdecydowanie osiągnąć 24-26 km.Wadą jest to, że skuter jest niska wysokość uchwytu, a więc śruba Ślady na spodzie mogą być zerwane. Płaska i stała substancja, która nadaje się do wag 90 kg i więcej. Przy mojej wadze 113 kg, będzie łatwo osiągać do 44 mmh na podłodze przy 3 prędkościach, które są bardzo łatwe. Ma również bardzo dobrą odległość, z prędkością 17 -19 km/h, a lokalizacja jest bardzo blisko. Dla mnie to nadprzyrodzona siła napędowa. W moim życiu, mam zasięg jazdy 22 km w normalnej odległości i mam ostateczność. Tuż przy rogach po bokach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2022

    Potrzebuję nowej kopalni baterii nie wydaje się, aby dać wymienione zakres i lub trzymać ładowanie prawidłowo, więc potrzebuję nowej baterii wysyłki

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2022

    Świetny skuter, dobra jakość i szybki czas wysyłki. Zajęło to tylko jeden tydzień, aby produkt dotarł do Szwecji i działa bardzo dobrze. Na koniec jest bardzo tanio

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/05/2022

    Skuter właśnie kupił od problemów. Podczas wyłączania, tylne światło pozostaje włączone, a tylny przystanek już nie działa!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2022

    Dobre wykorzystanie materiału. 120 kg = maksymalnie 40 km/h Jestem z tego zadowolony

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2022

    Super szybka dostawa więcej niż testowanie go

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/06/2022

    Mój pierwszy e-skuter. Bardzo się z tego cieszę. Bardzo dobrze zbudowany i dobrej jakości. Jestem pod wrażeniem wielkości i wagi skuter. bardzo szybki na każdej drodze i zdolność do poruszania się po drogach gruntowych są bardzo dobre. Duże koła i zawieszenie to Duży plus dla tego zastosowania. Również hamulce są dobre, a skuter zatrzymuje się szybko bez żadnych problemów. Przednie światło jest silne Do jazdy w nocy i tylne światło jest jasne z oddzielną funkcją podczas korzystania z hamulców. Szybka wysyłka i czas dostawy. Nie, dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2022

    Rower działa dobrze i ma trzy prędkości. Pierwszy do 20 km, drugi do 30 km. I trzeci do 45 km. Ładunek 90 kg. Nie ma amortyzatora z przodu i tylko z tyłu. Równocześnie może przebyć około 35 km. Z jednym ładunkiem. Przednie światło włącza się automatycznie tylko w małym świetle. Przestało świecić na mnie i napisałem do Bangooda i czekam na decyzję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2022

    CHCĘ ZAMÓWIĆ OD SZKOŁU Zwróciłem uwagę, że ma to wpływ na ciebie Niezwykle przepraszam za to, że nie mogę się doczekać /Pozdrowienia, Khaled A. Hashmi (ang.).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$449.99
    • US$799.99
    • US$1,629.99
    • US$579.99
    • US$2,539.99
    • US$319.99
    • US$349.99
    • US$919.99
    • US$1,259.99
    • US$1,499.99
    • US$2,999.99
    • US$329.99
    • US$359.99
    • US$2,159.99
    • US$689.99
    • US$1,495.99
    • US$1,479.99
    • US$389.59