Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(148)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(148)
    • 5 Star(121)
    • 4 Star(19)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/06/2021

    Otrzymał dość szybko, ale niestety trochę uszkodzony. Z transportu, 🙄 Po dość szybkiej instalacji i małym teście należy spodziewać się pewnych poprawek, ale dla reszty wszystko wydaje mi się poprawne. Rower jest wystarczająco duży dla osoby o wymiarach 1m90 👍 Ekran wygląda świetnie. Zamówiłem go z dodatkową baterią, ale nie z???

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2021

    This is my first ebike. I LOVED it. The package arrived pretty quickly in Spain (5 days with a weekend in the middle). The package arrived in good conditions, except for a little bump on the side. Mounting the bike is fairly easy and quick, in 10 minutes you have it operative. The ride is very smooth thanks to the suspension system that it's in both front wheel and seat. It comes with 3 modes: the first one is the assisted pedaling (pretty comfortable i must say), the second and the third one are pure electric, and you can control it from the accelerator on the right hand side of the steering wheel. The 7-speed gearbox is a super nice addition, as is the phone mount that comes with the bike. Overall I'd definitely recommend this bike because it's cheaper than most, foldable, it comes with a lot of gadgets (even a small pump to inflate the wheels), and offers a super smooth ride.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2021

    Rower dotarł uszkodzony, mimo że pudełko wokół niego było nieoznakowane. Jest to moje drugie ADO A20, więc mogę je porównać z pierwszym (co było OK). Chcę dowiedzieć się o ebikes, ponieważ mój samochód benzynowy może być (powinien być!!) zakazany wkrótce, aby pomóc w ratowaniu klimatu. Nigdy nie miałem nowoczesnego roweru do czasu tych dwóch ebikesów ADO. Ten uszkodzony dotarł już na 7 biegu! Łańcuch został zablokowany przez wygięty biegowy wspornik mocujący ramienia. Wspornik montażowy nie jest magnetyczny, więc chyba jest to aluminium. (Srebrny wspornik, strzałka na zdjęciu.) Co robić? Tymczasowo przesunąłem łańcuch na niski bieg ręcznie. Następnie ustawiam zmianę kierownicy tak, by pasowała do numeru 2 na dźwigni do zębatki. Zmontowałem resztę roweru (pozostałe części są idealne). Nie użyję zmiany biegów. Obawiam się, że źle ustawione ramię zmiany biegów może spowodować uszkodzenie! Gdybym miał nową płytę montażową zmiany biegów, może byłoby łatwo ją wymienić. Czy Banggood może je dostarczyć? To może być wiele, jak na mały problem. Myślę, że opinia innego klienta mówi, że może być wygięta z powrotem do formy. Gumowa czapka i pancerz (patrz zdjęcia) na kablu zasilającym silnikowym wydaje się bezpiecznie chronić przewody silnikowe. Mam nadzieję! Jest pewne uszkodzenie gumowego ochraniacza/uszczelki na osi, ale prawdopodobnie mogę to zapieczętować. Więc, jest praca do wykonania na tym rowerze. Lubię małe detale, jak składane pedały, i jak łatwo jest trzymać go pionowo używając drewnianej deski przez ramę za słupkiem siedzenia. Ponadto, kiedy rower jest złożony, moc jest zdecydowanie WYŁĄCZNA! To wspaniała maszyna - myślę, że ryzyko było tego warte. Kiedy płyta montażowa ramienia jest wymieniona/naprawiona, mogę odkryć, jak daleko zawozi mnie bateria i przetestować ładowarkę.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2021

    Najgorszy rower kiedykolwiek próbował, nie działa, nawet jeśli jest w 100% naładowany akumulator nie idzie, a ponadto na wyświetlaczu nawet to jest ile ładowania tam! Spodziewałem się więcej grzechu.. Przykro mi, ale nigdy więcej Bangood. Traci też dziwny płyn.... Jak widać na zdjęciach... Mam nadzieję, że nie jest toksyczna, odkąd miałem twoje ręce pełne tego gówna. Czekam na całkowitą spłatę z niepokojem.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 04/07/2021

    - Nielubiany Motocykl przyszedł z zadrapaniami z fabryki Nic nie było dostosowane. Hamulce przednie i tylne (zarówno stałe, jak i ruchome), dźwignia hamulca i wykolejenie musiały być regulowane i dostrojone. Po regulowaniu hamulców dowiedziałem się, że mój tylny hamulec jest zawoalowany i powoduje to, że hamowanie jest trochę nieprzyjemne. Przedni kabel hamulcowy jest za krótki i idzie za przednim widelcem. To powoduje, że kabel jest rozciągnięty, gdy obracasz się zbyt mocno w lewo. Nie ma nic do zablokowania i utrzymania roweru w pozycji złożonej Czujnik pedału jest na moim motorze. - Lubił Rower wygląda bardzo dobrze, uwielbiam felgi Wyświetlacz jest jasny, łatwy do zobaczenia i konfiguracji Zawieszenie działa dobrze Pełny tryb elektryczny ma dobre przyspieszenie i może wspinać się na strome wzgórza Elektryczny róg jest głośny, a przednie światło jest bardzo jasne Zasięg wydaje się być dobry, zrobiłem 60 km (37,3 mil) w 90% trybie asysty elektrycznej i 10% pełnej energii elektrycznej i nadal zostało 2 na 4 bary baterii. - Inne uwagi - W przeciwieństwie do innych rowerów, których używałem, prawy hamulec kontroluje przedni hamulec, a lewy hamulec tylny. Ten rower używa czujnika obrotów pedałów, więc tryb pomocy elektrycznej przyspiesza motocykl do 16km/h (10 mph), gdy pedałujesz, ale moc silnika nie jest regulowana, gdy jest trudniej pedałować. Powiedziałbym, że pasuje i wykończenia nie są najlepsze na tym motorze, ale jak na mój pierwszy rower to lubię. Jest dobry do jazdy na asfalcie i trochę offroadu i dla ludzi, którzy chcą e-rower, który może zmieścić się w małym czynniku po złożeniu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2021

    Kupiłem dwa. Ten wydaje się idealny. Wiele delikatnych, małych wykończenia. Nawet pedały się składają. Jak na razie jestem pod wrażeniem. Skrzynka porodowa jest bardzo wytrzymała, & był nietknięty, poza centymetrową dziurą nad głową kierownicy. Zawartość była hojnie zapakowana mocnymi wyściółkami i dobrze zabezpieczona mnóstwem wiązań kablowych. Hamulce, biegi, wszystko gotowe. Błotniki już włączone. Bez zamieszania, wszystko się układało. Dopasowanie kierownicy i kolumny kierownicy wymaga trochę cierpliwości. Opony potrzebowały więcej powietrza; użyłem pompki do opon samochodowych, tak jak przywykłem do tego. Koła są ze stopu odlewu. Bałem się, że mogą być plastikowe! Motocykl wygląda bardzo dobrze zaprojektowany, wszystko wydaje się być dobre, jeśli jest zadbane. Bateria się naładowała, gotowa do użycia. Instrukcje montażu (angielski) były dość wystarczające, i jest też podręcznik. Waży wystarczająco, by uzasadnić staranne prowadzenie. Jestem pewien, że moje mięśnie pleców przyzwyczaiły się do tego. Dla małej osoby, o wzroście 5 stóp, będzie to na początku trudna jazda. Nie miałem szansy sprawdzić, jak daleko się posunie na ładowaniu, a wypróbowałem tylko pedały. Nie przetestowałem ładowarki - ale ma poprawne wtyczki główne. Jeśli chodzi o testowanie tego roweru, doświadczenie było doskonałe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2021

    Rower naprawdę sprawny, wygodny i praktyczny nawet do transportu fałdowego, stosunek jakości do ceny moim zdaniem najlepszy na rynku. Polecam ją wszystkim, 👍🏼👍🏼👍🏼

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2021

    è stata un po'in lavorazione, Ero preoccupato, anche perché l'assistenza è in inglese poi con un amico che ci acchiappa più di me, sono riuscito a comunicare e risolvere una volta spedita arrivata veloce, soddisfatto 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2021

    ottima prodotto e ottimo servizio la bici é arrivata in condizioni ottimali ...facile il montaggio l'unica cosa che per me era scomodo era il sellino che ho provveduto a sostituire con un piú comodo e ampio...credo che molti miei amici molti dopo avere visto la mia bici penseranno di comprarla...io farò una buona pubblicità sicuramente... grazie della batteria in omaggio un saluto a tutto lo staff .. grazie

    Komentarze (13)
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2021

    Ogólnie wytrzymały rower, ale opakowanie wymaga poprawy (przyjechał z zadrapaniami), pedały mają słabe łożyska po 700 km są bardzo głośne, 48 ząbków nie nadaje się do pedałowania na 25-27 km (nie jesteś silny) lub potrzebujesz 54-56 zębów, cóż bateria z pedałem wspomaga się 60-70 km, zanim zostanie całkowicie wyładowana.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you
    • Ft381 311
    • Ft320 429
    • Ft362 085
    • Ft346 063
    • Ft320 429
    • Ft339 654
    • Ft331 964
    • Ft320 429
    • Ft297 998
    • Ft570 365
    • Ft464 623
    • Ft352 472
    • Ft352 472
    • Ft384 515
    • Ft179 439
    • Ft512 688
    • Ft352 472
    • Ft255 060