Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(200)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(200)
    • 5 Star(155)
    • 4 Star(25)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(13)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/06/2021

    Otrzymał dość szybko, ale niestety trochę uszkodzony. Z transportu, 🙄 Po dość szybkiej instalacji i małym teście należy spodziewać się pewnych poprawek, ale dla reszty wszystko wydaje mi się poprawne. Rower jest wystarczająco duży dla osoby o wymiarach 1m90 👍 Ekran wygląda świetnie. Zamówiłem go z dodatkową baterią, ale nie z???

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2021

    This is my first ebike. I LOVED it. The package arrived pretty quickly in Spain (5 days with a weekend in the middle). The package arrived in good conditions, except for a little bump on the side. Mounting the bike is fairly easy and quick, in 10 minutes you have it operative. The ride is very smooth thanks to the suspension system that it's in both front wheel and seat. It comes with 3 modes: the first one is the assisted pedaling (pretty comfortable i must say), the second and the third one are pure electric, and you can control it from the accelerator on the right hand side of the steering wheel. The 7-speed gearbox is a super nice addition, as is the phone mount that comes with the bike. Overall I'd definitely recommend this bike because it's cheaper than most, foldable, it comes with a lot of gadgets (even a small pump to inflate the wheels), and offers a super smooth ride.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2021

    è stata un po'in lavorazione, Ero preoccupato, anche perché l'assistenza è in inglese poi con un amico che ci acchiappa più di me, sono riuscito a comunicare e risolvere una volta spedita arrivata veloce, soddisfatto 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2021

    ottima prodotto e ottimo servizio la bici é arrivata in condizioni ottimali ...facile il montaggio l'unica cosa che per me era scomodo era il sellino che ho provveduto a sostituire con un piú comodo e ampio...credo che molti miei amici molti dopo avere visto la mia bici penseranno di comprarla...io farò una buona pubblicità sicuramente... grazie della batteria in omaggio un saluto a tutto lo staff .. grazie

    Komentarze (13)
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2021

    Rower dotarł uszkodzony, mimo że pudełko wokół niego było nieoznakowane. Jest to moje drugie ADO A20, więc mogę je porównać z pierwszym (co było OK). Chcę dowiedzieć się o ebikes, ponieważ mój samochód benzynowy może być (powinien być!!) zakazany wkrótce, aby pomóc w ratowaniu klimatu. Nigdy nie miałem nowoczesnego roweru do czasu tych dwóch ebikesów ADO. Ten uszkodzony dotarł już na 7 biegu! Łańcuch został zablokowany przez wygięty biegowy wspornik mocujący ramienia. Wspornik montażowy nie jest magnetyczny, więc chyba jest to aluminium. (Srebrny wspornik, strzałka na zdjęciu.) Co robić? Tymczasowo przesunąłem łańcuch na niski bieg ręcznie. Następnie ustawiam zmianę kierownicy tak, by pasowała do numeru 2 na dźwigni do zębatki. Zmontowałem resztę roweru (pozostałe części są idealne). Nie użyję zmiany biegów. Obawiam się, że źle ustawione ramię zmiany biegów może spowodować uszkodzenie! Gdybym miał nową płytę montażową zmiany biegów, może byłoby łatwo ją wymienić. Czy Banggood może je dostarczyć? To może być wiele, jak na mały problem. Myślę, że opinia innego klienta mówi, że może być wygięta z powrotem do formy. Gumowa czapka i pancerz (patrz zdjęcia) na kablu zasilającym silnikowym wydaje się bezpiecznie chronić przewody silnikowe. Mam nadzieję! Jest pewne uszkodzenie gumowego ochraniacza/uszczelki na osi, ale prawdopodobnie mogę to zapieczętować. Więc, jest praca do wykonania na tym rowerze. Lubię małe detale, jak składane pedały, i jak łatwo jest trzymać go pionowo używając drewnianej deski przez ramę za słupkiem siedzenia. Ponadto, kiedy rower jest złożony, moc jest zdecydowanie WYŁĄCZNA! To wspaniała maszyna - myślę, że ryzyko było tego warte. Kiedy płyta montażowa ramienia jest wymieniona/naprawiona, mogę odkryć, jak daleko zawozi mnie bateria i przetestować ładowarkę.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    Motocykl jest świetny, dużo muzyki za parę dolców 🤗😀

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2022

    To mój pierwszy ebike. Uwielbiam to. Paczka dotarła dość szybko do Szwecji. Paczka dotarła w dobrych warunkach, z wyjątkiem małego guza na boku. Jazda jest bardzo dobra dzięki systemowi zawieszenia, który znajduje się zarówno w przednim kole, jak i w siedzeniu. 7-biegowa skrzynia biegów jest bardzo ładnym dodatkiem, podobnie jak uchwyt na telefon, który jest wyposażony w rower. Zdecydowanie polecam ten rower.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2021

    Najgorszy rower kiedykolwiek próbował, nie działa, nawet jeśli jest w 100% naładowany akumulator nie idzie, a ponadto na wyświetlaczu nawet to jest ile ładowania tam! Spodziewałem się więcej grzechu.. Przykro mi, ale nigdy więcej Bangood. Traci też dziwny płyn.... Jak widać na zdjęciach... Mam nadzieję, że nie jest toksyczna, odkąd miałem twoje ręce pełne tego gówna. Czekam na całkowitą spłatę z niepokojem.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2021

    Nie można używać, produkt jest wadliwy, zmiana shhimano jest zdeformowana i nie działa, bardzo rozczarowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2021

    Szybko, za półtora tygodnia przybywam, w dobrym stanie, z dwoma kotletami, ale bez znaczenia. Polecam rower, aby przenieść się po mieście, doskonale.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$1,359.99
    • US$30.99
    • US$29.99
    • US$59.99
    • US$117.80
    • US$23.10
    • US$27.71
    • US$1,459.99
    • US$1,369.99
    • US$779.99