Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(197)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(197)
    • 5 Star(152)
    • 4 Star(25)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(13)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/03/2022

    To mój pierwszy ebike. Uwielbiam to. Paczka dotarła dość szybko do Szwecji. Paczka dotarła w dobrych warunkach, z wyjątkiem małego guza na boku. Jazda jest bardzo dobra dzięki systemowi zawieszenia, który znajduje się zarówno w przednim kole, jak i w siedzeniu. 7-biegowa skrzynia biegów jest bardzo ładnym dodatkiem, podobnie jak uchwyt na telefon, który jest wyposażony w rower. Zdecydowanie polecam ten rower.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2022

    Czekałem trochę z oceną, aby zobaczyć, jak będzie działać proces reklamacyjny. Tak więc jesteśmy: rower przybył 10 dni po moim zamówieniu. Paczka była w niemal idealnym stanie. Na samym pudełku nie ma widocznych uszkodzeń. (Usługa kuriera wyjaśniła mi, że większość szkód powstałych, gdy paczka jest ładowana / rozładowana w magazynach w trakcie podróży). Sama zawartość została zapakowana bardzo ładnie i schludnie. Z wyjątkiem tego, że przednie światło było zepsute. Natychmiast skontaktowałem się z Banggoodem i odpowiedź była szybka. Po kilku zdjęciach i dostarczeniu S / N, nowe światło przednie zostało wysłane z fabryki i przybyło w ostatni dzień 2021 roku dobrze zapakowane, ze wszystkimi niezbędnymi kablami. dzięki! Sam rower nie wymagał tylu poprawek. Transmisje Shimano działają idealnie, hamulce wymagają mniejszej regulacji. I, bardzo pozytywne zaskoczenie jest to, że mam wbudowany kontroler nowej generacji (3 tryby pomocy). Ale zbliża się zima, więc powinienem poczekać na wiosnę, aby częściej korzystać z tego roweru.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2022

    A su amable atención: RECIBIDO EL ENVIO. Al abrir el paquete observo que viene rota la caja del soporte del teléfono y esparcidas las piezas por el embalaje; recuperadas, observo que faltan partes del mismo y otras están repetidas; en conclusión que no se puede utilizar ese accesorio. Espero que sea susanado el desperfecto, para poder utilizar de forma adecuada el mencionado accesorio. A la espera de su decisión. le saluda atentamente. Ángel

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2022

    Moje wiosło nie działa już po 23 dniach użytkowania. A mój rower ma małe problemy. W tak krótkim czasie sprawię mojemu motorowi tyle kłopotów. Nie doszlo do tego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2021

    Dopuszczalna jakość, wykonana z solidnych materiałów, ale nie oczekuj najwyższej jakości komponentów linii. Wszystko działa dopuszczalne i zostało wstępnie ustawione prawie ok. Negatywy: siodło jest niewygodne, przedni widelec jest bardzo głośny, bardzo krótki i zatłoczony. Nie ma światła, nawet jeśli schemat elektryczny sterownika pokazuje możliwości. Elektryczny wspomaganie pedałów działa tylko od 6 do 15 kmh, więc nie pomoże ci przy prędkości wyższych. Tryb uruchamiania działa z prędkością do 25 kmh, ale nie podoba mi się ten tryb. W sprzedaży dostępny jest nowy sterownik pozwalający na wspomaganie pedałów do 25 kmh Jeden duży plus: zrobiłem 100 km w 1 miesiąc, co jest 100 km więcej niż w roku poprzednim. Motocykl jest fajny do jazdy. Logistyka mądry, rower był w uszkodzonym pudełku (zbyt miękki karton), nadal nie zadrapał się w środku. Brakuje jednej śrubki. Łatwy w montażu. Rada: Sprawdź wszystkie buty i nakrętki przed i po pierwszej jeździe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2021

    Doskonały rower do chodzenia, szkoda dla hamulców i kół, które są trochę słabej jakości, może poprawić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2021

    Nie można używać, produkt jest wadliwy, zmiana shhimano jest zdeformowana i nie działa, bardzo rozczarowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Paczka była uszkodzona, ale wnętrze było w normie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/06/2022

    Świetne zakupy. (pol.).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2022

    Rower jest świetny, przyjechał szybko i nie ma żadnych obrażeń ani braków. Jest większy niż się spodziewałem. - Naprawdę dobry zakup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$1,229.99
    • US$889.99
    • US$1,119.99
    • US$1,528.99
    • US$999.99
    • US$1,139.99
    • US$519.99
    • US$790.99
    • US$1,418.99
    • US$1,059.99
    • US$1,239.99
    • US$1,869.99
    • US$989.99
    • US$869.99
    • US$569.99
    • US$919.99
    • US$1,017.99
    • US$1,259.99